Myhre ny utviklingsdirektør i Scala Eiendom

Fredrik S. Myhre går fra å lede Signaturhagen Bolig til å jobbe med «noe av det mer spennende man kan holde på med i eiendomsbransjen» som utviklingsdirektør i Scala Eiendom.
VIDERE: Fredrik S. Myhre har denne uken startet i ny jobb som utviklingsdirektør for kjøpesentertunge Scala Eiendom. | Foto: Scala Eiendom
VIDERE: Fredrik S. Myhre har denne uken startet i ny jobb som utviklingsdirektør for kjøpesentertunge Scala Eiendom. | Foto: Scala Eiendom

Scala Eiendom melder fredag om ansettelsen av Myhre samme uke som han tiltrådte stillingen (mandag 14. mars). Han kommer fra rollen som daglig leder i Signaturhagen Bolig, og ledet før det utviklingsavdelingen i Citycon.

– Jeg gleder meg til å gyve løs på oppgavene sammen med et kompetent team i Scala. Senter- og stedsutvikling er etter mitt skjønn noe av det mer spennende man kan holde på med i eiendomsbransjen. Scala har både eiendommene, eierne og kompetansen som skal til for å skape spennende og gode prosjekter, så dette ønsket jeg å være med på, sier Fredrik S. Myhre i pressemeldingen.

Per nå eier Scala over 20 eiendommer fra Sortland i nord til Grimstad i sør, og selskapet har flere utviklingsprosjekter under planlegging og gjennomføring. Prosjektporteføljen inneholder både handel, næringsbygg og boliger.

– Scala vil fremover gjøre mer komplekse og større utviklingsprosjekter. Prosjekter som i seg selv krever at vi tilfører kapasitet, men også krever ny kompetanse. Dette får vi med Fredrik. Han er god på handel og kjøpesenter, men han brenner samtidig for helhetlig stedsutvikling og vil tilføre oss både ny kunnskap og et nytt blikk på hvordan vi kan løse ting enda bedre, sier Hans Jørgen Mørland, administrerende direktør i Scala Eiendom via fredagens melding.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også