Blir daglig leder i det kommunale nærings- og boligutviklingsselskapet

Frode Tangsveen (53) blir ny sjef i Østre Toten kommunes heleide nærings- og boligutviklingsselskap Østre Toten Eiendomsselskap.
NY JOBB: Frode Tangsveen er ansatt som daglig leder i Østre Toten Eiendomsselskap | Foto: Linkedin/ØTE
NY JOBB: Frode Tangsveen er ansatt som daglig leder i Østre Toten Eiendomsselskap | Foto: Linkedin/ØTE

Gjøvik-mannen Frode Tangsveen går inn i stillingen som daglig leder i Østre Toten Eiendomsselskap (ØTE) fra 1. mai. Dette melder Oppland Arbeiderblad.

Tangsveen overtar etter Ole Festad Lund (72), som 1. juni takker av etter 14 år i selskapets ledelse der han først var styreleder, og de siste ni årene har vært daglig leder.

Selskapet er kommunens verktøy for utvikling av tomter og lokaler til næringsformål og boligbygging.

– Vi drøfter om vi skal gjøre en vedtektsendring for å utvide selskapets mandat til også å omfatte bygging av næringslokaler og boliger. Til nå har vi mest utviklet tomter fram til de er ferdig regulert, men dette kan det bli en større satsing på. Derfor ser vi nå behovet for å utvide stillingsressursen for daglig leder, sier styreleder Ole Anton Hoel til OA.  

Ifølge LinkedIn har Frode Tangsveen drevet enkeltpersonsforetaket Miljøpartner Frode Tangsveen siden 2002. Selskapet driver miljørådgivning. I 2013 startet han Fres Utvikling.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

STARTET SOM EIENDOMSMEGLER: Administrerende direktør i Veslefikk, Tom Andre Svenning-Gultvedt, er utdannet eiendomsmegler og jobbet for blant annet Solon Eiendom i 12 år. | Foto: Veslefrikk

Veslefrikk om suksessfaktorene i et tøft marked: – Ikke begynne å kjipe ned på noe etter du har solgt

Administrerende direktør Tom Andre Svenning-Gultvedt deler åpent om stort og smått i fersk podcast. Han mener kvalitet og tomtevalg er to nøkkelfaktorer for å selge godt i et tungt eiendomsmarked. 

For abonnenter

Les også