Vegar Skredlund går fra Sem & Johnsen til Veslefrikk Eiendom

Vegar Skredlund blir utviklingsdirektør i Veslefrikk Eiendom, det nye boligutviklingsselskapet til Petter Stordalen, Ketil Skorstad og Tom André Svenning-Gultvedt.
BYTTER BEITE: Vegar Skredlund går til nyetablerte Veslefrikk Eiendom | Foto: Sem & Johnsen
BYTTER BEITE: Vegar Skredlund går til nyetablerte Veslefrikk Eiendom | Foto: Sem & Johnsen

Vegar Skredlund (38) forlater stillingen som prosjektmegler av nye boliger i Sem & Johnsen til fordel for stillingen som utviklingsdirektør i Veslefrikk Eiendom, skriver selskapet i en pressemelding.

– Vegar har en enorm kompetanse om markedet og vet hva kundene vil ha. Han er også veldig sterk på å tenke hva som utgjør et godt hjem og et fint bygg, og har blikk for det lille ekstra som skaper bedre boliger som kjøperne vil ha, sier administrerende direktør Tom André Svenning-Gultvedt, som tidligere i år forlot stillingen som utviklingsdirektør i Solon Eiendom.

Skredlund, som har vært eiendomsmegler i 17 år, har solgt rundt 3500 boliger. Han har i all hovedsak jobbet som prosjektmegler for de fremste utviklerne i Oslo-regionen.

– I Solon Eiendom var Vegar den aller viktigste samarbeidspartneren min. Han bidro til å bygge opp merkevaren, salgsstrategien og prosjektutviklingen i selskapet. Uten Vegar ville Solon sett annerledes ut, hatt færre salg og mindre attraktive prosjekter. Denne nøkkelrollen får han i enda større grad i Veslefrikk, sier Svenning-Gultvedt.

– Folkene bak Veslefrikk er høyt kompetente, og de har ulike styrker og ulik bakgrunn som kommer til å bidra sterkt til at selskapet kan sette tydelige spor, sier den nyansatte direktøren.

– Her er det klare og tøffe ambisjoner om å dra boligutviklingen til et høyere nivå, og vi skal tenke litt «utenfor boksen» - både alene og i samarbeid med andre fremoverlente utviklere. Dette var en mulighet jeg bare måtte gripe, og jeg gleder meg til å bidra med mitt. Det eneste som gjorde beslutningen litt vanskelig, var det å måtte forlate landets ledende nybyggkontor gjennom en årrekke – Sem & Johnsen Nye Boliger, sier Skredlund.

Han begynner som utviklingsdirektør i Veslefrikk 1. august.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også