EiendomsWatch

Ole-Christian Hallerud blir direktør og partner i Alti

Den tidligere Thon-toppen blir direktør og partner i et nytt selskapet i Alti-kjeden. – Alti-teamet er en fantastisk gjeng som holder høyt tempo og har store ambisjoner, sier Hallerud.

NY JOBB: Ole-Christian Hallerud får ansvaret for prosjektutvikling og arbeide med generell forretningsutvikling i samarbeid med ledelsen i Alti Forvaltning. | Foto: Gry Traaen

En uke etter at det ble kjent at Ole- Christian Hallerud har sagt opp i Olav Thon Gruppen, er det klart hva som blir Halleruds neste jobb.

51 år gamle Hallerud er ansatt som prosjektdirektør i Alti Forvaltning AS og blir partner i et nytt selskap i Alti-kjeden som skal drive innen eiendomsutvikling.

Ifølge en pressemelding fra Alti vil Hallerud tiltre stillingen i løpet av høsten og ha kontorsted i Oslo.

– Vi gleder oss til å få Ole-Christian med som partner i Alti. Med hans kompetanse og lange erfaring fra eiendomsbransjen, vil vi styrke laget vårt ytterligere», sier administrerende direktør , Lars Ove Løseth i Alti Forvaltning i meldingen.

Hallerud sier at han gleder seg til å bli en del av Alti-teamet.

– Det er en fantastisk gjeng som holder høyt tempo og har store ambisjoner for videre utvikling av selskapet, sier Hallerud.

Mer fra EiendomsWatch

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch