EiendomsWatch

Ole-Christian Hallerud blir direktør og partner i Alti

Den tidligere Thon-toppen blir direktør og partner i et nytt selskapet i Alti-kjeden. – Alti-teamet er en fantastisk gjeng som holder høyt tempo og har store ambisjoner, sier Hallerud.

NY JOBB: Ole-Christian Hallerud får ansvaret for prosjektutvikling og arbeide med generell forretningsutvikling i samarbeid med ledelsen i Alti Forvaltning. | Foto: Gry Traaen

En uke etter at det ble kjent at Ole- Christian Hallerud har sagt opp i Olav Thon Gruppen, er det klart hva som blir Halleruds neste jobb.

51 år gamle Hallerud er ansatt som prosjektdirektør i Alti Forvaltning AS og blir partner i et nytt selskap i Alti-kjeden som skal drive innen eiendomsutvikling.

Ifølge en pressemelding fra Alti vil Hallerud tiltre stillingen i løpet av høsten og ha kontorsted i Oslo.

– Vi gleder oss til å få Ole-Christian med som partner i Alti. Med hans kompetanse og lange erfaring fra eiendomsbransjen, vil vi styrke laget vårt ytterligere», sier administrerende direktør , Lars Ove Løseth i Alti Forvaltning i meldingen.

Hallerud sier at han gleder seg til å bli en del av Alti-teamet.

– Det er en fantastisk gjeng som holder høyt tempo og har store ambisjoner for videre utvikling av selskapet, sier Hallerud.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch