Renate Sørestrand-Hansen blir ny leder for DNB Eiendom

DNB har funnet erstatteren for Terje Buraas. Inn kommer Renate Sørestrand-Hansen.
Foto: DNB
Foto: DNB

Renate Sørestrand-Hansen er ansatt som ny leder for DNB Eiendom. Det melder DNB i en pressemelding.

Sørestrand-Hansen kommer fra stillingen som leder for kundesenteret for personmarked i DNB.

– Det er en meget erfaren salgsleder som tar over som administrerende direktør i DNB Eiendom. Hun er flink til å bygge lag og skape vinnerkultur, samtidig som hun er modig, evner å tenke stort og skape begeistring, sier leder av personmarkedet i DNB og styreleder i DNB Eiendom, Ingjerd Spiten, i meldingen.

I starten av april ble det kjent at Terje Buraas ønsket å trappe. Buraas går av som direktør for DNB Eiendom til sommeren, men vil være tilgjengelig ut året.

– Jeg er veldig glad for at vi får til en overlappingsperiode der Terje Buraas kan fortsette å dele av sin kunnskap og være tilgjengelig. Terje har gjort en fenomenal jobb hele sin lange arbeidskarriere i DNB, og ikke minst i rollen som leder for DNB Eiendom. Han fortjener en stor takk for sin innsats, og overlever et selskap i toppform og som er spisset for fremtiden, sier Renate Sørestrand-Hansen i pressemeldingen.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

ÅRET RUNDT: Thor Thoeneie forteller at han badet året rundt - uansett. Her fra Cannes under Mipim i mars. | Photo: Privat

Oslo Airport City-sjefen: – Vi arbeider med planer for utvikling og utbygging av inntil en million kvadratmeter

Thor Thoeneie mener sosial- og økonomisk bærekraft konsekvent får for lite oppmerksomhet, noe som blant annet går utover utbyggernes forutsigbarhet. – Private utbyggere sitter på all risiko, sier han.

For abonnenter

Les også