Skanska Commercial Development Norway vokser videre – ansetter investeringssjef

Skanskas enhet for utvikling av næringseiendom har ansatt Audun Lyngstad som Investeringssjef.
NY JOBB: Audun Lyngstad går fra DNB til Skanska Commercial Development. | Foto: DNB
NY JOBB: Audun Lyngstad går fra DNB til Skanska Commercial Development. | Foto: DNB

Lyngstad kommer fra DNB og stillingen som Client Manager og segmentansvarlig for kontor- og hotelleiendom. Med lang erfaring fra eiendomsmarkedet, bank og finans skal han nå lede arbeidet med forretningsutvikling og akkvisisjon i Skanska Commercial Development Norway. Lyngstad starter i stillingen 1. september.

Synnøve Lyssand Sandberg, administrerende direktør i Skanska Commercial Development Norway, er fornøyd med å ha funnet rett person til en sentral rolle for selskapet.

– Vi er veldig glade for å få Audun inn i teamet. Vi har satt oss tydelige mål om vekst innenfor kontorsegmentet. Vi skal videreutvikle virksomheten gjennom å investere i enda flere utviklingseiendommer i Oslo. Som en god relasjonsbygger med analytisk sans og solid eiendomsbakgrunn blir Audun en viktig bidragsyter hos oss.

Lyngstad har en bachelor i økonomi og administrasjon fra Trondheim Økonomiske Høgskole (TØH) og en mastergrad i finans fra Strathclyde Business School.

– Skanska Commercial Development Norway har store ambisjoner for videreutvikling av sin posisjon som en ledende aktør innenfor kontorutvikling i Oslo. For meg er dette en spennende mulighet til å få jobbe tettere med eiendomsinvesteringer og å utvikle framtidens kontorløsninger. Jeg gleder med stort til å bli en del av et sterkt og kompetent lag og ser fram til å få muligheten til å bidra med å finne gode investeringsmuligheter for Skanska i tiden fremover, sier Lyngstad.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også