EiendomsWatch

Kristina Hagene er ny salgs- og kunderådgiver hos Neptune Properties

Selv om Hagene er nyutdannet, er det en erfaren eiendomsperson Neptune får med på laget.

Kristina Hagene er ny salgs- og kunderådgiver hos Neptune Properties | Foto: Neptune Properties

Kristina Hagene er ny salgs- og kunderådgiver hos Neptune Properties. Dette opplyser selskapet på LinkedIn. Hagene er nyutdannet eiendomsutvikler fra NMBU i Ås. Ved siden av studiene har hun jobbet med digital markedsføring i Top of Mind.

«Vi falt pladask for Kristina. Ikke bare fordi hun er super-kompetent -men også fordi hun er verdens blideste jente, og det passer perfekt med vår Neptune-kultur», skriver Neptune på LinkedIN.

Fra før har Kristina en bachelor i eiendomsmegling, jus og økonomi fra Handelshøyskolen BI. Hun har jobbet flere år i DNB Eiendom, har fem års erfaring fra Forsvaret og har gått Hærens befalsskole.

– Neptune var drømmearbeidsgiveren min. Jeg ønsket meg en jobb med mening, for ekte eiendomsnerder. En arbeidsplass med bra folk, spennende og varierte oppgaver og der medvirkning, boliger av høy kvalitet og fornøyde kunder er noe som verdsettes stort, sier Kristina Hagene.

Mer fra EiendomsWatch

KMC Properties kjøper eiendom for 2 milliarder

KMC Properties varsler kjøp av opp til 24 eiendommer og en tomt i Norge, Sverige, Tyskland, Belgia, Polen, Finland og Danmark fra industriselskapet Bewi. Selskapet. – Dette er en transaksjon som endrer KMC Properties, sier administrerende direktør Liv Malvik.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch