Obos-leder hedret for rekrutteringsprosesser

99 prosent av kandidatene som søker seg til Obos opplever prosessen som god. Leder for Employer Branding og rekruttering i Obos, Ellen Jorunn Bergem, fikk hedersprisen «Årets fagperson» i Magnet Awards for sin innsats.
Foto: Linkedin
Foto: Linkedin

Kampen om å tiltrekke seg de beste fagpersonene har blitt stadig hardere, og da gjelder det å kommunisere hva som gjør selskapet til en arbeidsplass både eksisterende og potensielle nye medarbeidere har lyst til å jobbe for. Nettopp dette mener juryen i Magnet Awards, som deles ut av Annonsørforeningen (ANFO), at Ellen Jorunn Bergem får godt til.

Bergem som er leder for employer branding og rekruttering i Obos fikk nylig hedersprisen «Årets fagperson» i Magnet Awards.

Styrker markedsposisjonen gjennom employer branding

– Fantastisk dyktige Ellen - bra å ha deg på mitt lag, kommenterer konsernsjef i Obos, Daniel Kjørberg Siraj, på Linkedin-innlegget fra Anfo.

Bergem jobber i HR-avdelingen i Obos, og leder employer branding-satsingen. På konsernets egne nettsider slår Obos fast at hun gjennom sitt arbeid har bidratt til å styrke selskapets markedsposisjon, og har inspirert medarbeidere og ledere til å se viktigheten av å være en attraktiv arbeidsgiver.

Når hun nå vant Magnet Awards-prisen som «Årets fagperson» trekker juryen blant annet frem at Bergem har satt employer branding på agendaen i egen virksomhet og fått ikke bare marked og kommunikasjon, men hele virksomheten, med seg i arbeidet.

Tror på delingskultur

– Jeg er takknemlig og ydmyk over å motta denne prisen. Jeg brenner for employer branding og er utrolig heldig som får jobbe med å skape en fantastisk arbeidsplass, men også å få fortelle om det utad. Jeg har stor tro på at en god delingskultur mellom bransjer gjør oss enda bedre, og det har jeg forsøkt å bidra med, sier Bergem på Obos’ egne nettsider.

«Hun har gjort mer enn de fleste når det kommer til å gjennomføre kandidatvennlige prosesser og har dessuten jobbet for å gjennomføre blind rekruttering; som en del av en større satsing på mangfold og inkludering», heter det i uttalelsen fra juryen som er gjengitt på Anfos nettsider.

Bergem har også tidligere sin priser for innsatsen sin, og er blant annet utpekt som bransjens beste i Universums undersøkelse.

«Hun inspirerer egne medarbeidere gjennom blant annet Workplace, og for oss utenfor Obos er hun en av dem «du må følge» på LinkedIn, med stadige tips, triks og perspektiver», sier juryen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også