Tre nye navn i Storebrands nordiske eiendomssatsing

Storebrand Asset Management vokser, og styrker nå eiendomsteamet i Norden med to nye porteføljeforvaltere og en senioranalytiker.
MED PÅ LAGET: Fra venstre ser vi Linn Idsø Brenne, Henrik Bastman og Louise Regnell, som alle er hentet til det nordiske eiendomsteamet til Storebrand. | Foto: Storebrand
MED PÅ LAGET: Fra venstre ser vi Linn Idsø Brenne, Henrik Bastman og Louise Regnell, som alle er hentet til det nordiske eiendomsteamet til Storebrand. | Foto: Storebrand

De tre nyansatte er Linn Idsø Brenne, Henrik Bastman og Louise Regnell, opplyser Storebrand Real Estate.

– Vi ser en stor interesse for bærekraftige investeringer i det nordiske eiendomsmarkedet, og har derfor mer dialog med internasjonale investorer. Nå styrker vi teamet for å kunne hjelpe flere kunder i et bredere marked. Det nye teamet vil også styrke vår kapasitet innen porteføljestyring, transaksjoner og markedsanalyser, sier leder for Storebrand Real Estate, Truls Nergaard, i en pressemelding.

  • Henrik Bastman er ny porteføljeforvalter for Storebrand Nordic Fondet

Bastman har bred erfaring fra finans- og eiendomsbransjen, og blir ifølge sin nye arbeidsgiver «sentral for veksten i den internasjonale virksomheten». Han vil ha kontor i Stockholm, og kommer fra Genesta hvor han har vært ansvarlig for transaksjonsteamet de siste 7,5 årene. Før det jobbet Bastman i JLL, og han startet karrieren i J.P. Morgan. Han har en mastergrad fra Handelshøyskolen i Stockholm. 

– Jeg gleder meg til å bli en del av det dyktige eiendomsteamet til Storebrand, og med å bidra til at veksten i Norden fortsetter. Det var flere ting som interesserte meg med denne jobben, ikke minst Storebrands ledende posisjon innenfor bærekraft, sier Bastman via pressemeldingen.

  • Linn Idsø Brenne er ny porteføljeforvalter for Storebrand Livsforsikrings portefølje

Brenne har arbeidserfaring fra flere ledende stillinger innen eiendom og finans. Hun kommer fra Fagerstad Utvikling, hvor hun hadde ansvar for transaksjoner og porteføljeforvaltning. Før dette var hun direktør og partner i Pangea Property Partners i flere år.

– Det er spennende å komme til et selskap med så mye kompetanse og høye ambisjoner innen forvaltning og utvikling av eiendom. Kombinert med en innovativ tilnærming til bærekraft og en ekstremt interessant eiendomsportefølje, gir det et veldig godt grunnlag for langsiktig forvaltning, sier Idsø Brenne via pressemeldingen.

Tidligere har hun jobbet for en rekke næringsmeglere som Newsec, Catella og Akershus Eiendom, i tillegg til Entra og Telia (tidligere Netcom). Brenne har en mastergrad ved Handelshøyskolen i Bergen (NHH), og hun vil ha kontor i Oslo.

  • Louise Regnell er ny senioranalytiker

Regnell vil jobbe i Oslo, og kommer fra Lindahl Winter hvor hun jobbet som associate. Hun har erfaring fra Catella, Cushman & Wakefield og Handelsbanken. Regnell har en mastergrad i Real Estate and Construction Management fra den Kungliga Tekniska Høgskolan.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

HAR GÅTT BORT: Advokat Pål Martin Sand. | Foto: Dæhlin Sand Advokatfirma

Pål Martin Sand er død