Ny finansdirektør i SBB hentet fra egne rekker: – Ser frem til å være en del av den fortsatte reisen

Daniel Tellberg tar over ansvarsområdet etter avtroppende finansdirektør i Samhällsbyggnadsbolaget i Norden (SBB). Han er allerede i konsernledelsen og starter i sin nye direktørstilling denne uken.
I TOPPEN: Daniel Tellberg er fra før av konstituert leder for konsernregnskap i SBB. Nå blir han selskapets nye finansdirektør. | Foto: Privat/LinkedIn
I TOPPEN: Daniel Tellberg er fra før av konstituert leder for konsernregnskap i SBB. Nå blir han selskapets nye finansdirektør. | Foto: Privat/LinkedIn

Daniel Tellberg har hatt rollen som konstituert konsernregnskapssjef i SBB siden årsskiftet, og tiltrer som finansdirektør 1. september.

– I løpet av det siste året har jeg blitt kjent med SBB og den fremtidsrettede ånden som finnes i selskapet. Jeg ser derfor frem til å være en del av den fortsatte reisen i denne nye rollen og bidra til å ruste SBB for fremtiden. sier Tellberg, påtroppende finansdirektør i SBB, via en pressemelding.

Han vil suksessivt overta ansvaret fra avtroppende finansdirektør Eva-Lotta Stridh.

Med denne endringen avsluttes den pågående rekrutteringsprosessen av en ny finansdirektør.

– Med sin erfaring har Daniel vært svært verdifull i sin nåværende rolle og det er derfor gledelig at han nå styrker ledelsen i rollen som finansdirektør. Daniel er et velkomment tilskudd til arbeidet med å bygge fremtidens SBB, sier Leiv Synnes, administrerende direktør i SBB, i selskapets melding.

Før Tellberg tiltrådte sin nåværende stilling i SBB, var han konstituert konsernregnskapssjef i Magnolia Bostad. Han har bakgrunn som controller i flere børsnoterte selskaper som Atrium Ljungberg og Viaplay Group samt erfaring fra revisjons- og konsulentroller i EY og Deloitte. Daniel Tellberg har en MBA i regnskap og revisjon fra Stockholms universitet.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også