Erik Hammer er ny administrerende direktør i Velfra

Med over 20 års erfaring fra eiendomsbransjen, blant annet fra Selvaag-systemet, blir han sjef i et investeringsselskap med fokus på sosial infrastruktur innen helse, omsorg og utdanning.
NY SJEF: Erik Hammer overtar sjefsjobben i Velfra. | Foto: Torstein Davidsen
NY SJEF: Erik Hammer overtar sjefsjobben i Velfra. | Foto: Torstein Davidsen

Det norske investeringsselskapet Velfra har ansatt Erik Hammer som ny administrerende direktør. Han vil lede selskapets videre vekst og strategiske utvikling, skriver Velfra i en pressemelding.

Selskapet spesialiserer seg på sosial infrastruktur innen helse, omsorg og utdanning.

20 års bransjeerfaring

Hammer tar med seg over 20 års bransjeerfaring, med et fokus på strategisk planlegging og forretningsutvikling av større komplekse eiendomsprosjekter. Han har blant annet hatt ledende stillinger i Selvaag og Orkla Eiendom.

– Vi er veldig glade for å ønske Erik Hammer velkommen som vår nye administrerende direktør. Hans omfattende erfaring og engasjement for bærekraftig og kommersiell utvikling av selskapet vil være uvurderlig ettersom vi fortsetter å optimalisere vår portefølje og styrke vår posisjon i markedet, sier styreleder Linnea Jansen.

Vikig pilar

Hammer har ingeniørutdannelse fra University of Newcastle og har tilleggsutdanning i finans fra NHH.

– Sosial infrastruktur har en kritisk samfunnsfunksjon og er en viktig pilar i hverdagen. Jeg er takknemlig for å kunne lede Velfra i en tid med transformasjon og vekst, og jeg ser frem til de mulighetene som ligger foran oss, sier han.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også