Nytt opprykk for Tosterud Grov i Colliers

Colliers utnevner Frida Tosterud Grov som Head of Capital Markets i Norge. – Fridas forfremmelse eksemplifiserer vårt engasjement for intern vekst og lederutvikling, sier Bård Bjølgerud.
GJØR LYNKARRIERE I COLLIERS: Frida Tosterud Grov | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch
GJØR LYNKARRIERE I COLLIERS: Frida Tosterud Grov | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Frida Tosterud Grov får ny rolle i Colliers. Hun er nå utnevnt til Head of Capital Markets i Norge, fremgår det av en pressemelding fra selskapet.

Hun begynte i Colliers (tidligere kjent som Pangea Property Partners) direkte fra universitetet i 2016 som analytiker i Capital Markets-avdelingen. 

I løpet av sin karriere hos Colliers har hun blitt forfremmet til Associate, Associate Director og Director & Partner. Frida har ifølge meldingen vært involvert i en rekke komplekse transaksjoner på tvers av alle eiendomssegmenter og er for tiden hovedansvarlig for logistikksegmentet i Norge.

– Jeg er veldig glad for at Frida har takket ja til å ta på seg rollen som Head of Capital Markets Norway. Frida startet sin karriere hos Colliers og har i løpet av disse åtte årene vist sterke lederegenskaper og en unik forretningssans. Hun er også en utmerket rollemodell, noe som gjør henne til en perfekt kandidat for denne rollen, sier Bård Bjølgerud, administrerende direktør for Norden.

– Det er svært viktig for oss å ha klare karriereveier for våre talenter og ansatte, og Fridas forfremmelse eksemplifiserer vårt engasjement for intern vekst og lederutvikling. Dette er et naturlig steg i Colliers Nordics ledelsesutvikling fremover, sier Bjølgerud.

– Jeg er stolt og beæret over å ha blitt valgt til å lede Colliers’ Capital Markets-team i Norge. Jeg begynte i Pangea, nå Colliers i 2016, og dette er et stort steg fremover for min personlige utvikling og prestasjon i selskapet. Vi har et veldig sterkt capital markets-team i Norge, basert i Oslo, og vi vil fortsette å jobbe hardt for å opprettholde vår ledende posisjon i Norden, sier Tosterud Grov i meldingen. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev