Quadrum-bygningen i Kristiansand litt over halvfull

Om et drøyt halvår flytter de første leietagerne inn i Quadrum-bygningen i Kristiansand. Så langt er det gjort avtaler for litt over halvparten av arealet i det første byggetrinnet.
KLAR I 2022: Slik ser det ut på byggeplassen til Quadrum tirsdag morgen. I løpet av neste uke skal bygget etter planen være tett.
KLAR I 2022: Slik ser det ut på byggeplassen til Quadrum tirsdag morgen. I løpet av neste uke skal bygget etter planen være tett.

Innflyttingen i bygg E i Quadrum var opprinnelig planlagt å starte mot slutten av inneværende år, men dette er nå utsatt til første kvartal 2022, skriver Fædrelandsvennen.

Så langt er det inngått leieavtaler for litt over halvparten av arealet. Markeds- og utleieansvarlig for Quadrum, Gisle Bjørsrud Bø, anslår til avisen at 3.500-4.000 kvadratmeter er fylt opp så langt.

– Vi har en haug med baller i lufta, og masse dialoger med bedrifter, sier Bø.

Per dags dato er det kjent at både Bane Nor og KPMG er blant de kommende leietakerne.

Quadrum utvikles av Bane Nor Eiendom. Totalt skal det bygges fem bygninger på en tomt mellom Kristiansand stasjon, riksvei E39 og Kvadraturen. I sin omtale av prosjektet skriver Bane Nor at målet er å gjøre Quadrum til et av de «viktigste landemerkene for byutvikling på Sørlandet».

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også