Kontorleieprisene på stedet hvil i Tromsø

Sammenlignet med prisene for ett år siden, har det skjedd temmelig lite med kontorleiene i Tromsø.
STABILT: Prisene i kontormarkedet i Tromsø har knapt endret seg på et år. | Foto: Marianne Løvland / NTB
STABILT: Prisene i kontormarkedet i Tromsø har knapt endret seg på et år. | Foto: Marianne Løvland / NTB

Tiger Eiendomskompetanse har lansert Tigerkartet Tromsø for tredje kvartal 2021. I tillegg til oppdaterte prisnivåer har selskapet nå skilt ut Langnes Handelspark som et eget område på kartet. Dette området like ved Tromsø Lufthavn er Nord-Norges største handelspark. Rundt 200 butikker holder til her, både i frittliggende lokaler og på de to kjøpesentrene K1 og Jekta som til sammen utgjør cirka 100.000 kvadratmeter handelsareal.

Av Tigerkartet for tredje kvartal 2021 i Tromsø, kan vi lese at prisene sammenlignet med tredje kvartal 2020 stort sett har stått bom stille. De aller fleste områdene er det ingen endring, og der det er endring er det svært moderate utslag.

På Tromsøya-vest ser vi høye leier har tikket opp fra 2200-2300 i fjor til 2200-2400 i år. Moderat leie i sentrum har tikket opp fra intervallet 1600-1800 til intervallet 1600-1900. Høy sentrumsleie er opp fra 2300-2500 til 2300-2900.

Høy leie indikerer lokaler med høy standard og prime beliggenhet, men dersom det dreier seg om helt spesielle lokaler eller kontrakter, kan leienivået være høyere enn angitt i kartet, opplyser Tiger Eiendomskompetanse

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo