Veidekke flytter hovedkontoret til Ulven

Veidekke skal flytte hovedkontoret fra Skøyen til Ulven. Selskapet inngår et samarbeid med Obos, som blir eier av bygget.
PÅ FLYTTEFOT: Veidekke-sjef Jimmy Bengtsson og resten av de ansatte ved selskapets hovedkontor får ny vei til jobben mot slutten av 2024. | Foto: Bård Gudim / Veidekke
PÅ FLYTTEFOT: Veidekke-sjef Jimmy Bengtsson og resten av de ansatte ved selskapets hovedkontor får ny vei til jobben mot slutten av 2024. | Foto: Bård Gudim / Veidekke

Veidekke har inngått en samarbeidsavtale med Obos om utvikling og bygging av nytt hovedkontor for Veidekke på Ulven i Oslo. Det melder selskapet i en pressemelding onsdag morgen.

Planlagt byggestart er våren 2022, med ferdigstillelse i siste halvdel av 2024.

Avtalene innebærer at Veidekke flytter hovedkontoret sitt fra Skøyen (Skabos vei 4) til Ulven. Eier av bygget på Skøyen er Sparebank 1 Forsikring.

- Vi har gjort en grundig jobb for å finne den best egnede tomten for det nye hovedkontoret til Veidekke, og jeg er sikker på at Ulven er et meget godt valg for oss, sier konsernsjef Jimmy Bengtsson i pressemeldingen.

Obos blir eier av bygget, men bygget skal oppføres av Veidekke. Avtalen mellom Veidekke og Obos innebærer et 50/50-samarbeid om utvikling og bygging av det nye kontorbygget i Standardveien 2-4 på Ulven. Ved ferdigstillelse vil Veidekke gå inn som leietaker av bygget med en tidshorisont på åtte år.

Bygget skal sertifiseres etter standarden Breeam-Nor Excellent.

Obos-sjef Daniel Kjørberg Siraj mener Veidekkes flytteplaner bidrar med å styrke attraksjonen og innovasjonskraften til området.

Med 5-6.000 nye arbeidsplasser de kommende årene bidrar det sterkt til en helt ny og levende bydel hvor det skal bli attraktivt å jobbe, leve og bo, sier Kjørberg Siraj i pressemeldingen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også