EiendomsWatch

DNB blir partner med Proptech Norway

DNB er første såkalte platiniumpartner for Proptech Norway. – Vi ser på DNB som en positiv kraft i hele økosystemet, sier daglig leder Daniel Butenschøn i Proptech Norway.

FORENER KREFTER: Olav T. Løvstad (leder for næringseiendom og bygg- og anleggssektoren i DNB), Jannicke Birkevold (ansvarlig for proptech-satsingen i DNB) og Daniel Butenschøn (daglig leder i Protech Norway) | Foto: Arne Kristoffer Wang Holthe

Jannicke Birkevold, ansvarlig for proptech-satsingen i DNB, sier at banken ønsker å være samarbeidspartner med Proptech Norway fordi DNB følger utviklingen i eiendomsmarkedet.

– Proptech Norway er en «hub» for hele proptech-miljøet i Norge. De bygger blant annet bro mellom eiendomsaktørene og de nye protech-selskapene, og de fasiliterer investeringer og bygger et økosystem innen eiendomsteknologi som er spennende å følge, sier Birkevold i en pressemelding.

Daglig leder Daniel Butenschøn i Proptech Norway sier at DNB er ledende innen eiendom og teknologi, og dermed en perfekt match for Proptech Norway.

– DNB kan bidra til å teste teknologi og forretningsplaner, og vurdere samarbeid med enkeltselskaper for å se om de kan eskalere. Vi ser på DNB som en positiv kraft i hele økosystemet, sier Butenschøn i samme melding.

Proptech Norway er et nettverk av selskaper, organisasjoner og enkeltpersoner innen eiendom som ønsker å fremme en bærekraftig utvikling av bygninger, byer og eiendomsselskaper.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch