EiendomsWatch

Pangea gjør rent bord: Kåret til Beste eiendomsrådgiver i Norden

Pangea Property Partners har nok en gang utmerket seg i Euromoneys eiendomsundersøkelse.

TOPPER IGJEN: Adm.dir. i Pangea, Bård Bjølgerud, er stolt over resultatene fra kåringen. | Foto: Pangea Property Partners

I Euromoney Real Estate-undersøkelsen er Pangea Property Partners kåret til Beste eiendomsrådgiver i Norden for andre gang på tre år. Pangea har også vunnet gull i denne kategorien i Norge, analysekategorien i Norden, Sverige og Norge, og i ytterligere to kategorier.

– Vi er veldig stolte over å bli anerkjent av kunder og likemenn som eiendomsrådgiver nummer én i Norden. Konkurransen er hard hvert år, og vi er veldig takknemlige for å bli rangert øverst på pallen. En spesiell takk til våre ansatte for all innsats, og til alle som har stemt på oss, sier administrerende direktør i Pangea Property Partners, Bård Bjølgerud, i en pressemelding fra selskapet.

Beste analyse

Pangea vant også analysekategorien i Norden, Sverige og Norge, i tillegg til kategoriene Byrå/utleie/Salg og verdivurdering i Norge.

– Analysene våre har vært selve ryggraden i Pangeas kjernevirksomhet helt siden oppstart i 2009. Siden den gang har vi vært rådgiver for nesten 600 transaksjoner med en verdi på mer enn 37 milliarder euro, sier Bjølgerud i meldingen.

Vant i Norge for tredje år på rad

Euromoney Real Estate Survey 2021 er utført av magasinet Euromoney og basert på svar fra nærmere 3500 eiendomsselskaper, rådgivere, finansinstitusjoner, investorer, PE-selskaper, eiendomsutviklere og sluttbrukere av næringseiendom i mer enn 70 land over hele verden.

– Pangea Property Partners gjorde rent bord i alle rådgiver- og konsulentkategorier i Norden i år, toppet rangeringene i alle underkategorier og vant «beste eiendomsrådgiver og -konsulent» i Norge for tredje år på rad, sier redaktør for Euromoney Editor, Louise Bowman.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Trial banner

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch