EiendomsWatch

Pangea gjør rent bord: Kåret til Beste eiendomsrådgiver i Norden

Pangea Property Partners har nok en gang utmerket seg i Euromoneys eiendomsundersøkelse.

TOPPER IGJEN: Adm.dir. i Pangea, Bård Bjølgerud, er stolt over resultatene fra kåringen. | Foto: Pangea Property Partners

I Euromoney Real Estate-undersøkelsen er Pangea Property Partners kåret til Beste eiendomsrådgiver i Norden for andre gang på tre år. Pangea har også vunnet gull i denne kategorien i Norge, analysekategorien i Norden, Sverige og Norge, og i ytterligere to kategorier.

– Vi er veldig stolte over å bli anerkjent av kunder og likemenn som eiendomsrådgiver nummer én i Norden. Konkurransen er hard hvert år, og vi er veldig takknemlige for å bli rangert øverst på pallen. En spesiell takk til våre ansatte for all innsats, og til alle som har stemt på oss, sier administrerende direktør i Pangea Property Partners, Bård Bjølgerud, i en pressemelding fra selskapet.

Beste analyse

Pangea vant også analysekategorien i Norden, Sverige og Norge, i tillegg til kategoriene Byrå/utleie/Salg og verdivurdering i Norge.

– Analysene våre har vært selve ryggraden i Pangeas kjernevirksomhet helt siden oppstart i 2009. Siden den gang har vi vært rådgiver for nesten 600 transaksjoner med en verdi på mer enn 37 milliarder euro, sier Bjølgerud i meldingen.

Vant i Norge for tredje år på rad

Euromoney Real Estate Survey 2021 er utført av magasinet Euromoney og basert på svar fra nærmere 3500 eiendomsselskaper, rådgivere, finansinstitusjoner, investorer, PE-selskaper, eiendomsutviklere og sluttbrukere av næringseiendom i mer enn 70 land over hele verden.

– Pangea Property Partners gjorde rent bord i alle rådgiver- og konsulentkategorier i Norden i år, toppet rangeringene i alle underkategorier og vant «beste eiendomsrådgiver og -konsulent» i Norge for tredje år på rad, sier redaktør for Euromoney Editor, Louise Bowman.

Mer fra EiendomsWatch

Nytt tiltaksforbud hasteinnført i Oslo etter funn av kvikkleire

Plan- og bygningsetaten har sendt ut varsel til eiere av flere hundre eiendommer på Frysja om å ikke gjøre noe som kan medføre risiko for skred. Obos har fått det selskapet kaller en stoppordre og møter Oslo kommune sammen med Stor-Oslo Eiendom for å følge opp situasjonen rundt sitt felles byggeprosjekt.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch