EiendomsWatch

Seltor skal rehabilitere bygård

Selskapet skal stå for rehabilitering av Hammersborggata 12 i Oslo.

SELTOR REHABILITERER: Arbeidet pågår med bygget i full drift, der én og én etasje flyttes ut midlertidig mens arbeidene utføres, opplyser Seltor. | Foto: Seltor

Seltor har signert en kontrakt for rehabilitering av Hammersborggata 12 i bydel St.Hanshaugen i Oslo, skriver selskapet på sine egne hjemmesider.

Blant leietakerne i bygget på 8.100 kvadratmeter finner vi blant annet Sentrum politistasjon og Industri Energi.

Kontraktssummen for Seltor er 44 millioner kroner eksklusive merverdiavgift.

Prosjektet består av rehabilitering av åtte etasjer med kontorer og to etasjer med parkering, teknisk rom og garderober.

Prosjektet har en høy grad av ombruk og krav om BREEAM In-Use.

– Seltor AS er stolt leverandør av prosjektet og vi gleder oss til å komme i gang med et flott og spennende prosjekt. Vi takker for tilliten, sier administrerende direktør Stian Råmunddal i Seltor i meldingen.

Arbeidet ledes av Aase Prosjekt og er strukturert som fire sidestilte totalentrepriser: Seltor AS på bygg, og tre tekniske entrepriser for ventilasjon, rør og el.

Samspillsfasen og byggearbeider starter i tredje kvartal 2021, mens overlevering skjer i første kvartal 2023.

Mer fra EiendomsWatch

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch