EiendomsWatch

Seltor skal rehabilitere bygård

Selskapet skal stå for rehabilitering av Hammersborggata 12 i Oslo.

SELTOR REHABILITERER: Arbeidet pågår med bygget i full drift, der én og én etasje flyttes ut midlertidig mens arbeidene utføres, opplyser Seltor. | Foto: Seltor

Seltor har signert en kontrakt for rehabilitering av Hammersborggata 12 i bydel St.Hanshaugen i Oslo, skriver selskapet på sine egne hjemmesider.

Blant leietakerne i bygget på 8.100 kvadratmeter finner vi blant annet Sentrum politistasjon og Industri Energi.

Kontraktssummen for Seltor er 44 millioner kroner eksklusive merverdiavgift.

Prosjektet består av rehabilitering av åtte etasjer med kontorer og to etasjer med parkering, teknisk rom og garderober.

Prosjektet har en høy grad av ombruk og krav om BREEAM In-Use.

– Seltor AS er stolt leverandør av prosjektet og vi gleder oss til å komme i gang med et flott og spennende prosjekt. Vi takker for tilliten, sier administrerende direktør Stian Råmunddal i Seltor i meldingen.

Arbeidet ledes av Aase Prosjekt og er strukturert som fire sidestilte totalentrepriser: Seltor AS på bygg, og tre tekniske entrepriser for ventilasjon, rør og el.

Samspillsfasen og byggearbeider starter i tredje kvartal 2021, mens overlevering skjer i første kvartal 2023.

Mer fra EiendomsWatch

Nytt tiltaksforbud hasteinnført i Oslo etter funn av kvikkleire

Plan- og bygningsetaten har sendt ut varsel til eiere av flere hundre eiendommer på Frysja om å ikke gjøre noe som kan medføre risiko for skred. Obos har fått det selskapet kaller en stoppordre og møter Oslo kommune sammen med Stor-Oslo Eiendom for å følge opp situasjonen rundt sitt felles byggeprosjekt.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch