Shell og Smedvig på flyttefot i Stavanger

Shell flytter inn i Smedvigs lokaler i Stavanger sentrum. Allerede i neste uke går Smedvigs flyttelass til nye, midlertidige lokaler.
ROKADER I OLJEBYEN: Shell flytter til Smedvigs lokaler i Stavanger | Foto: Fredrik Hagen / NTB
ROKADER I OLJEBYEN: Shell flytter til Smedvigs lokaler i Stavanger | Foto: Fredrik Hagen / NTB

I neste uke flytter Smedvig ut av Smedvigkvartalet på Løkkeveien i Stavanger. Neste mellomstasjon blir Øvre Strandgate 123, et kontorbygg eid av nettopp Smedvig, hvor også Petoro holder til, skriver Aftenbladet/E24.

– Vi har en etasje ledig der på rundt 850 kvadratmeter. Det passer oss helt fint for en periode, men etter hvert er planen å finne et annet og mer langsiktig kontorlokale, sier Sjur Christian Monsen, markedsdirektør i Smedvig Eiendom.

Han regner med å ende opp i Verksgata, hvor Smedvig skal bygge et helt nytt kontorbygg som skal stå klart om cirka halvannet år, eller et annet sted i Smedvigkvartalet.

Shell flytter inn hos Smedvig. Selskapet tar med seg sine 250 ansatte fra Risavika til Smedvigkvartalet mot slutten av neste år.

– Vi har vært gjennom en prosess hvor vi har landet på at kontorlokalene i Løkkeveien 103 er det beste alternativet for en organisasjon på vår størrelse, sier kommunikasjonsdirektør i Shell, Jan Soppeland, til Aftenbladet/E24.

Avisen erfarer at Shell har inngått en kontrakt på 10+5+5 år.

Shell flytter fra Tankvegen 1 i Risavika, som i juni ble solgt for 120 millioner kroner til Seabrokers Eiendom.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

HAR GÅTT BORT: Advokat Pål Martin Sand. | Photo: Dæhlin Sand Advokatfirma

Pål Martin Sand er død