Sannerbrobyggene i Oslo oppgraderes - ny leietaker har flyttet inn

A2N uttaler at de er fornøyde med å ha kommet inn i prosjektet i en tidlig fase, og dermed har fått være med å utvikle de nye lokalene etter eget ønske.
INDUSTRIELT: Sannerbrobyggene pusses opp med et industrielt preg og luftig takhøyde. | Foto: Ragde
INDUSTRIELT: Sannerbrobyggene pusses opp med et industrielt preg og luftig takhøyde. | Foto: Ragde

Ragde Eiendom har blåst nytt liv i et større område ved Møllafossen ved Akerselva. De er ferdig med utvikling av Mølleparken 2 og 4, og er nå i gang med omfattende oppgraderinger av nærliggende Waldemar Thranes gate 84B, 86 og 98. De såkalte Sannerbrobyggene opplyses på Ragdes hjemmeside å være på rundt 23.800 kvadratmeter, og med byggeår 1935.

Digitalbyrået A2N har allerede i en tidlig fase av oppgraderingen signert leiekontrakt på 550 kvadratmeter privat kontorplass, og 2500 kvadratmeter fellesarealer i Sannerbrobyggene.  

«Dette er møteplassen for ansatte både i og etter arbeidstid og vi håper det blir et sted der vi både vil få det gøy og utfordrer oss faglig. Vi tror denne type lokaler vil føre til utvikling og trivsel på samme tid», opplyser leietaker i en nyhetsmelding de har publisert på hjemmesidene sine.

A2N ser dermed ut til å ha tatt tankene rundt fremtidens «all inclusive»-kontorløsninger på alvor, der trivsel og kulturbygging står sentralt. I tråd med nye trender vil bygget også benyttes mer enn kun i arbeidstiden. Tanken er at de ansatte også skal kunne benytte lokalene til å feire merkedager

.

FLERBRUK: Med restaurant Kraft og store fellesarealer er lokalene også egnet for selskaper og andre sosiale sammenkomster. | Foto: Ragde
FLERBRUK: Med restaurant Kraft og store fellesarealer er lokalene også egnet for selskaper og andre sosiale sammenkomster. | Foto: Ragde

– Vi føler at vårt valg av løsning er i riktig retning av hva morgendagens arbeidstagere ser etter, sier A2N på nettsiden sin.

A2N som allerede har flyttet inn, trekker også frem at det at de kom inn i prosjektet i en tidlig fase gjorde at de fikk utviklet den nye arbeidsplassen helt etter eget ønske.

– Tanken bak konseptet var å gjøre et introvert enbrukerbygg om til et ekstrovert flerbrukerbrygg. Vi tror på det å skape et kontorlokale til et hjem for våre leietakere og differensiere oss ved å utvikle et atypisk kontorlokale, sier Ingvild Kildal i Ragde Eiendom.

De har lagt vekt på å lage industrielle og spennende kontorlokaler som skiller seg ut med god takhøyde, synlig teknikk og et gjennomført konsept med en gjennomgående røff stil.

– Vi har forsøkt å utvikle et konsept som gjør at våre leietakere skal være stolte av sine lokaler og ønske å invitere sine kunder til sitt nyoppusset kontor. Vi har opplevd god suksess med utleien og nysgjerrige leietakere som synes konseptet er interessant og annerledes, sier Kildal.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også