Vil ha 34 millioner for fullt utleid kombinasjonseiendom på Råholt

Real Næringsmegling selger en fullt utleid kombinasjonseiendom bestående av lager, produksjon og kontor, nær Råholt sentrum.
SENTRALT: Råholt med sine cirka 14.000 innbyggere, ligger i sørlige delen av Eidsvoll kommune nær E6, og er et av de områdene som har opplevd stor vekst og tilflytting i forbindelse med hovedflyplass på Gardermoen. | Foto: Real Næringsmegling
SENTRALT: Råholt med sine cirka 14.000 innbyggere, ligger i sørlige delen av Eidsvoll kommune nær E6, og er et av de områdene som har opplevd stor vekst og tilflytting i forbindelse med hovedflyplass på Gardermoen. | Foto: Real Næringsmegling

Eiendommen består av ett kombinasjonsbygg på 2.920 kvadratmeter, samt tilhørende eiet tomt på 8.311 kvadratmeter.

Selger kjøpte eiendommen i 2007 og har siden den tid drevet eget selskap i eiendommen. Dagens virksomhet i eiendommen både eies og driftes således av selger.

– Det er en litt spesiell eiendom med en spesiell plassering. Vi tenker at noen som driver med eiendomsutvikling kanskje kan få mer ut av det enn det vi klarer.Vi driver ikke med eiendomsutvikling, vi driver med maskiner, sier Tony Carl Jensen til Eidsvoll Ullensaker Blad (EUB). Jensen som er styreleder i både Scan-Pack Norge som driver virksomhet fra eienedommen og eierselskapet Haugveien 72.

Jensen driver Scan-Pack Norge sammen med broren Daniel Gjermund Jensen og far Jan Gjermund Jensen i næringsbygget som nå er til salgs. De har ingen planer om å avvikle virksomheten med det første, og en løpende leiekontrakt som først går ut i oktober 2023 følger med på kjøpet.

Scan-Pack betaler 1,95 millioner kroner pluss moms i husleie per år, i tillegg til normale drifts- og vedlikeholdskostnader.

På Finn.no annonserer megler at eiendommen grenser primært til nærliggende boligbebyggelse og har en god beliggenhet rett på utsiden av Råholt sentrum, som over flere år har vært et område i sterk vekst.

Megler Morten Kim Pedersen i Real næringsmegling har fått oppdraget med å selge bygget som nylig ble lagt ut for salg, og Pedersen forteller EUB at interessen så langt har vært god.

– Vi har nettopp lagt ut denne i markedet, og har allerede fått en god del henvendelser. Vi er allerede i dialog med potensielle interessenter om visninger denne uken, sier han i avisa.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også