EiendomsWatch

Kontorbygget Rebel er fylt til randen – utvider til nabobygget

Denne høsten har den ene leietageren eter den andre flyttet inn i Rebel like ved St. Olavs plass i Oslo. Nå er bygget fylt og Rebel utvider virksomheten til nabobygget.

Foto: Illustrasjon 3D Estate

Selskapet Rebel U2 AS, som drifter det nye kontorkonseptet Rebel i Oslo, her inngått en tiårig leieavtale med Entra om 2.650 kvadratmeter i St. Olavs plass 5 i Oslo. Leieavtalen har en varighet på 10 år, skriver Entra i en børsmelding.

Lokalene ligger like ved Rebel i Universitetsgata 2. Der Rebel i dag fyller 27.000 kvadratmeter med kontormiljøer, kurs- og konferansefasiliteter, restauranter, cafeer og barer. Ifølge en pressemelding fra Entra har mer enn 60 IT- og teknologiselskaper tegnet avtale om leie av de mer enn 1000 kontorplassene Rebel tilbyr per i dag. Huset er dermed snart fullt.

– Mottakelsen Rebel har fått i markedet har overgått våre forventninger! At vi allerede nå er i ferd med å vokse ut av vårt eget hus og utvider med mer enn 2600 nye kvadratmeter, er rett og slett veldig gøy, sier daglig leder i Rebel, Peter Jetzel, i pressemeldingen.

Entra eier selv halvparten av aksjene i driftsselskapet, Rebel U2 AS. Den andre halvparten eies av The Rebel AS, et selskap der Carl J. Onstad er største eier.

Da Rebel ble lansert, ble det samtidig kommunisert at Entra eier flere nabobygg og det derfor var gode muligheter for å oppskalere konseptet ved behov.

St. Olavs plass 5 blir i disse dager totalrehabilitert. Fornyelsen av bygget skal etter planen være ferdig i løpet av tredje kvartal 2022. Fra før er det kjent at kommunikasjonsbyrået Geelmuyden-Kiese er blant leietakerne som flytter til St. Olavs plass 5 kommende høst. Etter signeringen med Rebel er det nå inngått leieavtaler for 86 prosent av eiendommen. Ifølge pressemeldingen til Entra er kun én hel etasje som gjenstår å leie ut ett år før åpning av eiendommen.

Mer fra EiendomsWatch

Flere tilbake på hjemmekontor

Høsten ser ut til å trekke flere tilbake til hjemmekontor. Fra juni er andelen som svarer at de primært jobber fra hjemmekontor doblet.

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch