Kontorbygget Rebel er fylt til randen – utvider til nabobygget

Denne høsten har den ene leietageren eter den andre flyttet inn i Rebel like ved St. Olavs plass i Oslo. Nå er bygget fylt og Rebel utvider virksomheten til nabobygget.
Foto: Illustrasjon 3D Estate
Foto: Illustrasjon 3D Estate

Selskapet Rebel U2 AS, som drifter det nye kontorkonseptet Rebel i Oslo, her inngått en tiårig leieavtale med Entra om 2.650 kvadratmeter i St. Olavs plass 5 i Oslo. Leieavtalen har en varighet på 10 år, skriver Entra i en børsmelding.

Lokalene ligger like ved Rebel i Universitetsgata 2. Der Rebel i dag fyller 27.000 kvadratmeter med kontormiljøer, kurs- og konferansefasiliteter, restauranter, cafeer og barer. Ifølge en pressemelding fra Entra har mer enn 60 IT- og teknologiselskaper tegnet avtale om leie av de mer enn 1000 kontorplassene Rebel tilbyr per i dag. Huset er dermed snart fullt.

– Mottakelsen Rebel har fått i markedet har overgått våre forventninger! At vi allerede nå er i ferd med å vokse ut av vårt eget hus og utvider med mer enn 2600 nye kvadratmeter, er rett og slett veldig gøy, sier daglig leder i Rebel, Peter Jetzel, i pressemeldingen.

Entra eier selv halvparten av aksjene i driftsselskapet, Rebel U2 AS. Den andre halvparten eies av The Rebel AS, et selskap der Carl J. Onstad er største eier.

Da Rebel ble lansert, ble det samtidig kommunisert at Entra eier flere nabobygg og det derfor var gode muligheter for å oppskalere konseptet ved behov.

St. Olavs plass 5 blir i disse dager totalrehabilitert. Fornyelsen av bygget skal etter planen være ferdig i løpet av tredje kvartal 2022. Fra før er det kjent at kommunikasjonsbyrået Geelmuyden-Kiese er blant leietakerne som flytter til St. Olavs plass 5 kommende høst. Etter signeringen med Rebel er det nå inngått leieavtaler for 86 prosent av eiendommen. Ifølge pressemeldingen til Entra er kun én hel etasje som gjenstår å leie ut ett år før åpning av eiendommen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også