EiendomsWatch

Kontorsjefen til Eiendomsspar om Christian Ringnes hemmelige TV-opptreden

Kontorsjef Tone E. Torp i Eiendomsspar forteller at en karakteristisk kroppsbevegelse avslørte Christian Ringnes i NRK-showet Maskorama.

TOK AV MASKEN: Christian Ringnes tok lørdag kveld av seg masken. Kontorsjef Tone E. Torp forteller at hun tidlig oppdaget at det måtte være Ringnes som var «Heldiggrisen». | Foto: NRK og Eiendomsspar

Lørdag kveld ble det avslørt at Christian Ringnes skjulte seg bak masken til figuren Heldiggrisen i NRK-showet Maskorama.

I NRKs egen podkast knyttet til programmet forteller Ringnes at det var hans eldste datter som overtalte ham til å bli med på underholdningsprogrammet.

– Hun sa: Pappa, dette er svære greier. Det er klart du må forsvare familieæren. Dette bare må du være på.

I podkasten forteller også kontorsjef Tone E. Torp i Eiendomsspar hva det var som gjorde at hun gjennomskuet sjefens før masken ble tatt av.

– Det var stemmen. Også hadde han i første runde en shake. Den er veldig karakteristisk. Du står med armene ut og rister litt på kroppen. Den er veldig karakteristisk deg. Den har vi sett mange ganger, sier Torp.

Hun forteller også at hun forsiktig prøvde å konfrontere Ringnes med mistanken, men uten at det førte til noen innrømmelser.

– Førte gang jeg konfrontere ham med dette, såkalt jeg ham for lykkegrisen i stedet for heldiggrisen, og han blunket ikke en gang. Han er god på å holde maska, sier Torp.

Her er hele podkasten der blant annet Ringnes og Torp er gjester.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch