Aspelin Ramm, Höegh Eiendom og Mustad Eiendom er de mest populære utleierne

Etter fem år med R8 Property på toppen, er det nå Aspelin Ramm som kan dokumentere de mest fornøyde leietakerne blant store og mellomstore utleiere i Norge i undersøkelsen Norsk Leietakerindeks.
Aspelin Ramm, Höegh Eiendom og Mustad Eiendom har de mest fornøyde leietakerne blant store og mellomstore utleiere i Norge i undersøkelsen Norsk Leietakerindeks. | Foto: Colin Eick
Aspelin Ramm, Höegh Eiendom og Mustad Eiendom har de mest fornøyde leietakerne blant store og mellomstore utleiere i Norge i undersøkelsen Norsk Leietakerindeks. | Foto: Colin Eick

Med 87 punkter leder de an i tett konkurranse med Höegh Eiendom og Mustad Eiendom, som inntar henholdsvis andre- og tredjeplassen. De scorer også 87, men er noen desimaler bak.

- Det er hele tolv eiendomsporteføljer som har 86 eller høyere, og ingen selskaper ligger under 75. Norgessnittet økt dermed med 1,3 punkter og ligger nå på 82. Dette er historisk sterke tall, som later til å være drevet av tre faktorer: Godt informasjonsarbeid gjennom pandemien, konstruktiv håndtering av spørsmål om leie og pris og sterk personlig oppfølging, sier Morten Olaisen i en pressemelding. Olaisen er administrerende direktør i Nemeet, selskapet som gjennomfører målingen.

- Dette er tredje året på rad hvor vi er blant de tre beste i bransjen og vi er svært stolte av å gå helt til topps blant de store og mellomstore utleierne. Dette er noe vi har jobbet målrettet for i lang tid, og selvfølgelig ekstra hyggelig etter halvannet år som har svært krevende både for oss og leietakerne våre. En stor takk til både kolleger og kunder som alle har stått på og sammen funnet gode løsninger, sier Mona Aarebrot, direktør marked og drift hos Aspelin Ramm.

Etter to år rett bak pallen, klatrer Höegh Eiendom nå opp på en sterk andreplass.

– I Höegh Eiendom er vi opptatte av gode og langsiktige relasjoner til kundene våre. Derfor har vi jobbet systematisk med kundetilfredshet de siste årene, og det er hyggelig å se at det gir resultater. Når vi sier at vi utvikler levende steder som begeistrer, er det fordi vi er opptatte av mennesker – både våre egne og våre leietakeres – for det er menneskene som fyller eiendommene med liv, sier administrerende direktør Eirik Thrygg i Höegh Eiendom.

Mustad Eiendom har årets største resultatforbedring blant store og mellomstore utleiere og slår sin forrige toppnotering fra 2017. I tillegg er det CC Vest som scorer høyest blant alle målte kjøpesenter.

- Vi har vært på Lilleaker i 146 år og har et langtidsperspektiv i alt vi gjør. Alle som bor her og alle som jobber her skal føle at vi har omtanke for hver meter, hvert hjem og hver arbeidsplass. Det dreier seg ikke bare om at området videreutvikles og blir noe mer, men vel så mye om at alle som er her blir med på og får noe ut av reisen, sier Herman Dyrø, direktør marked og forretningsutvikling i Mustad Eiendom.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

HAR GÅTT BORT: Advokat Pål Martin Sand. | Foto: Dæhlin Sand Advokatfirma

Pål Martin Sand er død