EiendomsWatch

Analysesjef Thomas Ramcilovic: De fleste tror yieldbunnen er nådd

I en fersk investorundersøkelse fra DNB Næringsmegling sier nær 40 prosent av investorene at de tror normal yield skal stige de kommende 12 månedene. Dette er det høyeste analysesjef Thomas Ramcilovic har registrert i denne typen undersøkelser.

OPTIMISME: I en fersk undersøkelse fra DNB Næringsmegling sier de fleste investorene at de venter å være nettokjøpere av eiendom de neste 12 månedene. Samtidig tror de fleste at yieldbunnen er nådd, skriver analysesjef i DNB Næringsmegling, Thomas Ramcilovic. | Foto: DNB

«Investorene ønsker fortsatt å kjøpe mer næringseiendom, andelen som forventer å være nettokjøpere det kommende året er rekordhøy i høstens undersøkelse. Samtidig svarer flere at tilgangen på kjøpsobjekter har blitt bedre», sier analysesjef Thomas Ramcilovic i DNB Næringsmegling i en fersk rapport for andre halvår 2021.

Flere av investorene i undersøkelsen sier det nå er noe lettere å komme til i prosessene, og at det er en sunnere markedsbalanse mellom tilbuds- og etterspørselssiden. Unntaket er prime kontoreiendom, hvor mange fortsatt opplever at det er et stort etterspørselsoverskudd.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

Nytt tiltaksforbud hasteinnført i Oslo etter funn av kvikkleire

Plan- og bygningsetaten har sendt ut varsel til eiere av flere hundre eiendommer på Frysja om å ikke gjøre noe som kan medføre risiko for skred. Obos har fått det selskapet kaller en stoppordre og møter Oslo kommune sammen med Stor-Oslo Eiendom for å følge opp situasjonen rundt sitt felles byggeprosjekt.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch