Arntzen de Besche med vekst på 30 prosent for eiendomsavdelingen i 2021

– Vi har særlig merket etterspørselen etter kombinasjonskontor og logistikk, sier partner Eilif S. Koch.
Foto: Arntzen de Besche
Foto: Arntzen de Besche

2021 ligger an til å gi advokatselskapet Arntzen de Besche en omsetningsvekst innen eiendomsrådgivning på nærmere 30 prosent. Det skriver selskapet selv i en artikkel på egne nettsider.

– Vi har særlig merket etterspørselen etter kombinasjonskontor og logistikk, og mer generelt en økt interesse for salgsobjekter som ikke fører med seg stor risiko, sier partner Eilif S. Koch i artikkelen.

Han er en av 35 spesialister som jobber med eiendom ved selskapets kontorer i Oslo, Stavanger og Trondheim.

Ifølge Kochs kollega, Hans Henrik Kværne, ble mye av tiden i starten av pandemien brukt til å gi kundene råd og støtte for å sikre godt samarbeid mellom eiere og leietakere.

– Jeg opplever at man generelt sett kom frem til gode løsninger, og at man agerte godt på den informasjonen man hadde, sier Kværne. 

Selskapet har det siste året ansatte tre nye senioradvokater til eiendomsavdelingen: Nærmere bestemt Marianne Raa Bjaaland, Bård Berge og Kristin Dalvang.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

ÅRET RUNDT: Thor Thoeneie forteller at han badet året rundt - uansett. Her fra Cannes under Mipim i mars. | Foto: Privat

Oslo Airport City-sjefen: – Vi arbeider med planer for utvikling og utbygging av inntil en million kvadratmeter

Thor Thoeneie mener sosial- og økonomisk bærekraft konsekvent får for lite oppmerksomhet, noe som blant annet går utover utbyggernes forutsigbarhet. – Private utbyggere sitter på all risiko, sier han.

For abonnenter

Les også