Sopra Steria flytter inn i Entras nybygg

Entra har inngått en femårig leiekontrakt med Sopra Steria i Bergen. – Vi er veldig glade for at Sopra Steria nok en gang viser Entra tillit, sier Entra-sjef Sonja Horn.
NY LEIETAKER: Sopra Steria flytter inn i Entras kommende prosjekt Nygårdsgaten 91-93. | Foto: Mir
NY LEIETAKER: Sopra Steria flytter inn i Entras kommende prosjekt Nygårdsgaten 91-93. | Foto: Mir

Entra opplyser i en børsmelding at selskapet har signert en fem-årig leiekontrakt med Sopra Steria i det nye prosjektet Nygårdsgaten 91-93 i Bergen. Avtalen omfatter 1850 kvadratmeter.

– Vi er svært fornøyde med å signere lokalene i Nygaarden. Sopra Steria vil vokse raskt i Bergen, og disse lokalene har en sentral beliggenhet som passer godt med vår ambisjon, sier Kjell Rusti, administrerende direktør i Sopra Steria, i en pressemelding.

Det nye kontorbygget på rundt 12.000 kvadratmeter er en del av inngangsporten til Bergen sentrum, sammen med Media City på andre siden av veien.

– Vi er opptatt av å være i miljøvennlige bygg som er i tråd med fremtidens krav. Nygaarden oppfyller disse kriteriene, samtidig som lokalene ligger rett ved et av Bergens travleste kollektivknutepunkt, sier han.

Leier av Entra fra før

Sopra Steria fornyet og utvidet sin leieavtale med Entra for Posthuset og Stenersgata i Oslo tidligere i år. Konsulentselskapet leier dessuten av Entra i Trondheim med kontorer i miljøbygget Powerhouse Brattørkaia, samt i Fjordpiren på Hinna Park i Stavanger.

– Vi er veldig glade for at Sopra Steria nok en gang viser Entra tillit ved å signere en ny leieavtale med oss i Bergen. Sopra Steria er en stor og viktig kunde som verdsetter kvalitet og samtidig stiller krav til oss som utleier. Det er en utfordring vi setter pris på og som motiverer oss til å levere gode kundeopplevelser, sier Sonja Horn, administrerende direktør i Entra.

Har fylt opp en tredjedel av bygget

Ifølge Entra er 32 prosent av Nygårdsgaten 91-93 nå leid ut, før ferdigstillelsen i fjerde kvartal 2022.

Det oppgis ingen kontraktsverdi, men Entra har tidligere opplyst til EiendomsWatch at de siden børsnoteringen i 2014 har valgt å sende børsmeldinger på leiekontrakter hvor totalverdien er over 20 millioner kroner.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også