Newsec kjøper seg inn i Helhetskontroll

Newsec Basale kjøper halvparten av aksjene i selskapet Helhetskontroll. Selskapet leverer tjenester til plan- og byggeprosesser.
INVESTERER: Newsec Basale-sjef Hilmar Auran. | Foto: Newsec Basale
INVESTERER: Newsec Basale-sjef Hilmar Auran. | Foto: Newsec Basale

– Gjennom inntreden som 50 prosent eier av Helhetskontroll får vi et godt grunnlag for ytterligere vekst og utvikling av profesjonelle forvaltnings- og rådgivningstjenester, sier administrerende direktør i Newsec Basale, Hilmar Auran, i en pressemelding.

Helhetskontroll leverer tjenester innen plan- og byggesaker. Selskapet har syv ansatte og er lokalisert på Tjuvholmen.Selskapet hadde i 2020 en omsetning på 10,5 millioner kroner.

Selskapet har en rekke kjente selskaper på kundelsiten, blant annet Selvaag Eiendom, Norwegian Property, Oslo Areal og Carucel Eiendom.

Daglig leder Svein Roar Holt i Helhetskontroll mener selskapet vil øke bredden i tjenestene Newsec kan tilby nye og eksisterende kunder.

– Et samarbeid med en aktør som Newsec gjør Helhetskontroll i stand til å vokse og utvikle et enda bedre produkt til våre kunder, sier Holt i pressemeldingen.

Newsec Basale er Norges største aktør innen ekstern forvaltning av næringseiendom. Selskapet forvalter cirka 4 millioner kvadratmeter med næringsareal. Selskapet er 100 prosent eid av Newsec Property Asset Management.

Les også:

Newsec Basale kan miste storkunde etter Entras storkjøp

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo