EiendomsWatch

Newsec kjøper seg inn i Helhetskontroll

Newsec Basale kjøper halvparten av aksjene i selskapet Helhetskontroll. Selskapet leverer tjenester til plan- og byggeprosesser.

INVESTERER: Newsec Basale-sjef Hilmar Auran. | Foto: Newsec Basale

– Gjennom inntreden som 50 prosent eier av Helhetskontroll får vi et godt grunnlag for ytterligere vekst og utvikling av profesjonelle forvaltnings- og rådgivningstjenester, sier administrerende direktør i Newsec Basale, Hilmar Auran, i en pressemelding.

Helhetskontroll leverer tjenester innen plan- og byggesaker. Selskapet har syv ansatte og er lokalisert på Tjuvholmen.Selskapet hadde i 2020 en omsetning på 10,5 millioner kroner.

Selskapet har en rekke kjente selskaper på kundelsiten, blant annet Selvaag Eiendom, Norwegian Property, Oslo Areal og Carucel Eiendom.

Daglig leder Svein Roar Holt i Helhetskontroll mener selskapet vil øke bredden i tjenestene Newsec kan tilby nye og eksisterende kunder.

– Et samarbeid med en aktør som Newsec gjør Helhetskontroll i stand til å vokse og utvikle et enda bedre produkt til våre kunder, sier Holt i pressemeldingen.

Newsec Basale er Norges største aktør innen ekstern forvaltning av næringseiendom. Selskapet forvalter cirka 4 millioner kvadratmeter med næringsareal. Selskapet er 100 prosent eid av Newsec Property Asset Management.

Les også:

Newsec Basale kan miste storkunde etter Entras storkjøp

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch