Ber om 50 millioner for snaut 5000 kvadratmeter i Arendal

To kontoreiendommer i en næringspark på Sørlandet selges samlet med en prisantydning på 50 millioner kroner. Selgeren vil investere pengene fra salget i andre prosjekter, skriver Agderposten.
Her er et oversiktsbilde av de to eiendommene i Arendal, som nå ligger ute for salg. | Foto: Privat (hentet fra salgsannonsen på Finn)
Her er et oversiktsbilde av de to eiendommene i Arendal, som nå ligger ute for salg. | Foto: Privat (hentet fra salgsannonsen på Finn)

Longum Invest ber om 50 millioner kroner for to næringseiendommer i Arendal. Det dreier seg om i alt 4856 kvadratmeter med primært kontorarealer i Teknologiveien 9 og 11 i Longum Næringspark.

Kontorbyggene er i tre etasjer med underetasje, ifølge salgsannonsen der det også fremgår at Sørmegleren bistår selger.

Årlige leieinntekter oppgis å være på 2,362 millioner kroner.
Ifølge annonsen er 55 prosent utleid (2617 kvadratmeter) og dermed står 2175 kvadratmeter ledig.

– Vi skal frigjøre kapital som vi skal benytte i andre investeringer, sier styreleder Arve Andersson i eierselskapet Longum Invest til Agderposten.

Ifølge avisen eier selskapet blant annet Longum Tomteinvest, som i fjor høst inngikk en langsiktig leieavtale med Hernis Scan Systems om et 2.300 kvadratmeter stort nybygg i næringsparken.

Men denne bedriften flytter derfra etter mange års tilstedeværelse, melder Agderposten. Pengene fra eiendomssalget skal brukes på det nye signalbygget, som etter planen skal stå ferdig første kvartal 2023.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også