EiendomsWatch

Ny finansdirektør for Entras store eier: – Nå har vi hele den nye konsernledelsen på plass

Svenske Castellum får inn nye krefter etter at to av topplederne valgte å forlate eiendomsselskapet, som har en stor eierandel i Entra.

OVERTAR: Maria Strandberg tar fatt på jobben som finansdirektør i Castellum denne våren. | Foto: via Castellum

Maria Strandberg blir ny finansdirektør i Castellum. Ifølge en pressemelding fra selskapet tiltrer hun stillingen 1. mars.

Strandberg overtar jobben etter Ylva Sarby Westman.

I desember 2021 fikk Castellum Biljana Pehrsson som administrende direktør og konsernsjef, og Sarby Westman som finansdirektør og viseadministrerende direktør.

Men i januar hadde begge kunngjort at de trekker seg. Like etter nyttår ble det klart at Pehrsson forlater topplederstillingen umiddelbart på grunn av uenigheter om sammenslåingen av Castellum og Kungsleden.

Jeg ønsker Maria Strandberg fra Kungsleden velkommen som ny CFO. Nå har vi hele den nye konsernledelsen på plass og har fullt fokus på vår fortsatte vekstreise for Castellumsier den nye konsernsjefen, administrerende direktør Rutger Arnhult.

Strandberg kommer fra stillingen som økonomisjef i Kungsleden der hun har jobbet i ulike lederroller siden 2015. Hun har tidligere jobbet som revisor i EY og er siviløkonom.

– Jeg ser frem til å, som CFO og medlem av konsernledelsen, skape de beste forutsetningene for transparent og tydelig finansiell rapportering og analyse, samt være med å utvikle Nordens største noterte kommersielle eiendomsselskapsier Maria Strandberg i meldingen.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch