Ny finansdirektør for Entras store eier: – Nå har vi hele den nye konsernledelsen på plass

Svenske Castellum får inn nye krefter etter at to av topplederne valgte å forlate eiendomsselskapet, som har en stor eierandel i Entra.
OVERTAR: Maria Strandberg tar fatt på jobben som finansdirektør i Castellum denne våren. | Foto: via Castellum
OVERTAR: Maria Strandberg tar fatt på jobben som finansdirektør i Castellum denne våren. | Foto: via Castellum

Maria Strandberg blir ny finansdirektør i Castellum. Ifølge en pressemelding fra selskapet tiltrer hun stillingen 1. mars.

Strandberg overtar jobben etter Ylva Sarby Westman.

I desember 2021 fikk Castellum Biljana Pehrsson som administrende direktør og konsernsjef, og Sarby Westman som finansdirektør og viseadministrerende direktør.

Men i januar hadde begge kunngjort at de trekker seg. Like etter nyttår ble det klart at Pehrsson forlater topplederstillingen umiddelbart på grunn av uenigheter om sammenslåingen av Castellum og Kungsleden.

Jeg ønsker Maria Strandberg fra Kungsleden velkommen som ny CFO. Nå har vi hele den nye konsernledelsen på plass og har fullt fokus på vår fortsatte vekstreise for Castellumsier den nye konsernsjefen, administrerende direktør Rutger Arnhult.

Strandberg kommer fra stillingen som økonomisjef i Kungsleden der hun har jobbet i ulike lederroller siden 2015. Hun har tidligere jobbet som revisor i EY og er siviløkonom.

– Jeg ser frem til å, som CFO og medlem av konsernledelsen, skape de beste forutsetningene for transparent og tydelig finansiell rapportering og analyse, samt være med å utvikle Nordens største noterte kommersielle eiendomsselskapsier Maria Strandberg i meldingen.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også