EiendomsWatch

Base sikret hel kontorpark i vest

Base Property har blitt eneeier av Nordsjø Kontorpark i Haugesund etter samarbeidspartnerens konkurs.

BOOM: 15.000 kvadratmeter store Nordsjø Kontorpark er nå heleid av Base Property, som satser videre med å realisere det andre byggetrinnet. | Foto: Base Property

Utvikleren Base Property melder å ha overtatt 100 prosent av aksjene i kontorparken, etter at tidligere partner Grønhaug Eiendom gikk konkurs i mars i fjor.

Nordsjø Kontorpark er på 15.000 kvadratmeter fordelt på fire bygg. Første byggetrinn (bygg B) ble innflyttet desember 2017 og har fått over 20 leietakere.

Nå jobber Base Property med å få realisert byggetrinn 2, og opplyser at flere prosesser med å få nye leietakere dit er satt i gang.

– De som allerede er her gjør en god jobb som jungeltelegraf, vi merker derfor god interesse for det som skal skje framover. Vi opplever at det er bra fart i næringslivet i nordfylket, sier markedsansvarlig Jan Christian Drarvik via en pressemelding.

Planleggingen av kontorparken begynte i 2015.

– Ambisjonen fra dag én har vært å være den foretrukne partneren for de mest attraktive leietakerne på Haugalandet, derfor har vi lagt kvalitet i både materialbruk og arkitektur. Og nå som byggetrinn 2 står for døren kan vi allerede begynne å planlegge for enda flere trinn, sier prosjektleder Andreas Poulsson i meldingen.

Ifølge Base er kontorparken det første næringsbygget i Nord-Rogaland som er miljøsertifisert som BREAAM-NOR «Very Good».

Totalt har Base Property utviklet 100.000 kvadratmeter med næringseiendom, mens ytterligere 125.000 kvadratmeter er under utvikling.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch