Base sikret hel kontorpark i vest

Base Property har blitt eneeier av Nordsjø Kontorpark i Haugesund etter samarbeidspartnerens konkurs.
BOOM: 15.000 kvadratmeter store Nordsjø Kontorpark er nå heleid av Base Property, som satser videre med å realisere det andre byggetrinnet. | Foto: Base Property
BOOM: 15.000 kvadratmeter store Nordsjø Kontorpark er nå heleid av Base Property, som satser videre med å realisere det andre byggetrinnet. | Foto: Base Property

Utvikleren Base Property melder å ha overtatt 100 prosent av aksjene i kontorparken, etter at tidligere partner Grønhaug Eiendom gikk konkurs i mars i fjor.

Nordsjø Kontorpark er på 15.000 kvadratmeter fordelt på fire bygg. Første byggetrinn (bygg B) ble innflyttet desember 2017 og har fått over 20 leietakere.

Nå jobber Base Property med å få realisert byggetrinn 2, og opplyser at flere prosesser med å få nye leietakere dit er satt i gang.

– De som allerede er her gjør en god jobb som jungeltelegraf, vi merker derfor god interesse for det som skal skje framover. Vi opplever at det er bra fart i næringslivet i nordfylket, sier markedsansvarlig Jan Christian Drarvik via en pressemelding.

Planleggingen av kontorparken begynte i 2015.

– Ambisjonen fra dag én har vært å være den foretrukne partneren for de mest attraktive leietakerne på Haugalandet, derfor har vi lagt kvalitet i både materialbruk og arkitektur. Og nå som byggetrinn 2 står for døren kan vi allerede begynne å planlegge for enda flere trinn, sier prosjektleder Andreas Poulsson i meldingen.

Ifølge Base er kontorparken det første næringsbygget i Nord-Rogaland som er miljøsertifisert som BREAAM-NOR «Very Good».

Totalt har Base Property utviklet 100.000 kvadratmeter med næringseiendom, mens ytterligere 125.000 kvadratmeter er under utvikling.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også