EiendomsWatch

Leif Arne Røsnes er død

Administrerende direktør Leif Arne Røsnes i Braathen Eiendom er død.

DØD: Leif Arne Røsnes har gått bort | Foto: Braathen Eiendom

Leif Arne Røsnes (50), administrerende direktør i Braathen Eiendom, døde mandag, etter kort tids sykdom, opplyser Braathen Eiendom ifølge Estate Nyheter i en pressemelding.

– Det er med dyp sorg vi har mottatt meldingen om Leif Arnes bortgang. Våre tanker går til hans familie. Vi har mistet en dyktig og innovativ leder, sier styreleder Jens Petter Rønning.

– Leif Arne var en avholdt leder som har gjort en fremragende innsats for selskapet i over 20 år. Han var svært respektert og hadde stor tillit i eiendomsbransjen. Dette er en sorgens dag for alle oss i Braathen Eiendom og alle hans venner i bransjen, sier Rønning.

Leif Arne Røsnes, som ble ansatt i Braathen Eiendom i 2001, har ledet selskapet siden 2008.

Braathen Eiendom ble også rammet av en brå bortgang i begynnelsen av februar, da Ole Martin Braathen (43), en av selskapetets tre eiere, døde i i en skredulykke ved skistedet Albona i Østerike.

Braathen Eiendom har en eiendomsportefølje bestående av fem store profilbygg i Oslo, deriblant tre av høyhusene i Barcode i Bjørvika og H7-2 i Vika.

Mer fra EiendomsWatch

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch