EiendomsWatch

Fyller opp kontorfellesskap i randsonen av Oslo

Höegh Eiendoms kontorfellesskap-konsept Ö åpner i juni dørene i Ski. Nå melder selskapet at halvparten av kontoret allerede er utleid.

TALENT: Thea Martine Blyverket jobber som kunde- og eiendomssjef for Höegh Eiendom. I november ble hun kåret til «Årets Ung i Næringseiendom». Ung i Næringseiendom som skal skap en faglig arena for unge personer i bransjen. | Foto: Höegh Eiendom

Höegh Eiendoms kunde- og eiendomssjef i Ski, Thea Martine Blyverket, mener konseptet har truffet markedet i Ski utenfor Oslo godt.

– Det finnes ingen andre kontorfellesskap av dette kaliberet i Ski, verken i sentrum eller i nærområdet, sier Blyverket i en pressemelding.

Drømtorp, som kontoret i Ski har fått som navn, er det femte kontorfellesskapet fra Höegh Eiendom. Selskapet driver fra før kontorfellesskap i Indekshuset på Frogner i Oslo, på Verket i Moss, i HasleLinje i Oslo og

Ifølge nettsiden til Höegh Eiendom starter prisene ved kontorfellesskapet i Ski på 6500 kroner per måned for én person meg eget cellekontor. I Indekshuset prises de rimeligste kontorene, som skal ha plass til to personer fra 19.000 kroner per måned.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch