EiendomsWatch

Schage Eiendoms S7: 20.000 kvadratmeter kontorer fylt opp midt i Oslo

Det sentrale kvartalet S7 midt i Oslo sentrum skal stå ferdig om ett år, men alle de 20.000 kvadratmeterne med kontorer er allerede fylt opp. 4500 kvadratmeter med butikk- og serveringslokaler er fortsatt ledige.

STORTORVET 7: 20.000 kvadratmeter kontorer er fylt opp, men det er fortsatt 4500 ledige kvadratmetre til butikker og serveringssteder. | Foto: Schage Eiendom

Schage Eiendom skriver i en pressemelding at alle de 20.000 kvadratmeterne med kontor i Stortorvet 7 i Oslo nå er utleid – og det foran tidsskjemaet. Det store eiendomskvartalet med Karl Johans gate, Nedre Slottsgate, Grensen og Stortorget åpnes våren 2023

Huddly, som skal leie 5. etasje på 3800 kvadratmeter i S7, er siste brikke på plass. I tillegg er EY og Spaces inne som leietakere.

– kke bare er kontorene utleid, vi har også sikret oss tre nyskapende leietakere, som alle markerer seg sterkt innen det å skape nye, bedre og mer samhandlende arbeidshverdager. Det passer jo perfekt med den identiteten vi har ønsket for S7. Kvartalet skal tiltrekke seg mennesker og virksomheter som vil lede an i utviklingen, samarbeide på tvers av kompetansemiljøer og inspirere sine omgivelser – som Oslos naturlige midtpunkt, sier administrerende direktør Egil Svoren i Schage Eiendom i meldingen.

Men det gjenstår fortsatt en del ledige butikk- og serveringslokaler.

– Vi har nå cirka 4500 kvadratmeter som ikke er leid ut, sier markedssjef Vibecke Falster i Schage Eiendom til EiendomsWatch.

Totalt er butikk- og serveringsbiten på 12.000 kvadratmeter.

Men Schage Eiendom er ikke bekymret for å ikke fylle opp S7:

– Med Huddly, EY og Spaces, sammen med en gruppe fantastiske butikker og serveringssteder, ligger nå alt til rette for å skape det eventyrlige kvartalet vi hele tiden har trodd på. Kjernen av leietakere er på plass – nå er det krydderet som skal bidra ekstra. Med det løsningsorienterte og fremoverlente teamet vi har i Malling og Schage Eiendom, er jeg ikke i tvil om at hele S7-kvartalet snart er fulltegnet, sier Svoren.

Håkon Tanberg i Malling & Co har vært rådgiver for utleie av eiendommen og Maria Eriksen fra Cushman og Wakefield Realkapital har vært søkerådgiver for Huddly.

Mer fra EiendomsWatch

Disse eiendomsaktørene har meldt flytting fra Norge i 2022

I løpet av året har flere milliardærer flyttet ut av Norge, og noen av de er knyttet til eiendomsbransjen. Minst tolv personer tilknyttet eiendomsbransjen har flyttet ut av Norge i løpet av 2022,. For de aller fleste er det Sveits som frister mest, men noen velger Italia som sitt nye bosted.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch