Schage Eiendoms S7: 20.000 kvadratmeter kontorer fylt opp midt i Oslo

Det sentrale kvartalet S7 midt i Oslo sentrum skal stå ferdig om ett år, men alle de 20.000 kvadratmeterne med kontorer er allerede fylt opp. 4500 kvadratmeter med butikk- og serveringslokaler er fortsatt ledige.
STORTORVET 7: 20.000 kvadratmeter kontorer er fylt opp, men det er fortsatt 4500 ledige kvadratmetre til butikker og serveringssteder. | Foto: Schage Eiendom
STORTORVET 7: 20.000 kvadratmeter kontorer er fylt opp, men det er fortsatt 4500 ledige kvadratmetre til butikker og serveringssteder. | Foto: Schage Eiendom

Schage Eiendom skriver i en pressemelding at alle de 20.000 kvadratmeterne med kontor i Stortorvet 7 i Oslo nå er utleid – og det foran tidsskjemaet. Det store eiendomskvartalet med Karl Johans gate, Nedre Slottsgate, Grensen og Stortorget åpnes våren 2023

Huddly, som skal leie 5. etasje på 3800 kvadratmeter i S7, er siste brikke på plass. I tillegg er EY og Spaces inne som leietakere.

– kke bare er kontorene utleid, vi har også sikret oss tre nyskapende leietakere, som alle markerer seg sterkt innen det å skape nye, bedre og mer samhandlende arbeidshverdager. Det passer jo perfekt med den identiteten vi har ønsket for S7. Kvartalet skal tiltrekke seg mennesker og virksomheter som vil lede an i utviklingen, samarbeide på tvers av kompetansemiljøer og inspirere sine omgivelser – som Oslos naturlige midtpunkt, sier administrerende direktør Egil Svoren i Schage Eiendom i meldingen.

Men det gjenstår fortsatt en del ledige butikk- og serveringslokaler.

– Vi har nå cirka 4500 kvadratmeter som ikke er leid ut, sier markedssjef Vibecke Falster i Schage Eiendom til EiendomsWatch.

Totalt er butikk- og serveringsbiten på 12.000 kvadratmeter.

Men Schage Eiendom er ikke bekymret for å ikke fylle opp S7:

– Med Huddly, EY og Spaces, sammen med en gruppe fantastiske butikker og serveringssteder, ligger nå alt til rette for å skape det eventyrlige kvartalet vi hele tiden har trodd på. Kjernen av leietakere er på plass – nå er det krydderet som skal bidra ekstra. Med det løsningsorienterte og fremoverlente teamet vi har i Malling og Schage Eiendom, er jeg ikke i tvil om at hele S7-kvartalet snart er fulltegnet, sier Svoren.

Håkon Tanberg i Malling & Co har vært rådgiver for utleie av eiendommen og Maria Eriksen fra Cushman og Wakefield Realkapital har vært søkerådgiver for Huddly.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også