EiendomsWatch

Tilbyr digital Breeam-hjelp: Har allerede fått inn bestillinger før lansering

Alt før Kvist Solutions har lansert breeam-hjelpemiddelet, har NTNU-gründerne fått inn bestillinger på programvaren de håper vil bli bransjestandard.

GRÜNDERE: Kvist Solutions ble til som et resultat av at Fabian Utigard (t.h.) hadde sommerjobb hos en entreprenør og selv fikk hands on-erfaring med Breeam-sertifisering. Sammen med Mathias Engevik har han gründet programvareselskapet som skal gjøre miljøsertifiseringsprosessen enklere. | Foto: Kvist Solutions

Kvist Solutions ble startet opp i 2020 på Entreprenørskolen ved NTNU, i dag lanserer de programvaren som skal hjelpe eiendomsbransjen med miljøsertifisering.

– Mange i bransjen tenker dokumentasjon i stedenfor prosess, sier Fabian Utigard under et seminar i regi av DNB Næringsmegling. Han er daglig leder for Kvist Solutions som har utviklet software for å bistå eiendomsbransjen med den prosessen det er å miljøsertifisere bygg, og mener manglende prosesstenking er en årsak til at bream-sertifiseringene ofte er tidkrevende og dermed unørvendig kostbare.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch