Oro kjøper Madserud Gård – flytter inn selv

Selvaag Eiendom selger Madserud allé 34 til Oro, som tar over eiendommen 3. mai.
HERSKAPELIG: Oro er på flyttefot til nykjøpte Madserud Gård. Partene opplyser imidlertid ingenting om prisen. | Foto: Selvaag Eiendom
HERSKAPELIG: Oro er på flyttefot til nykjøpte Madserud Gård. Partene opplyser imidlertid ingenting om prisen. | Foto: Selvaag Eiendom

Oro skal skape et hjem for alle ansatte i Oro-gruppen, og samtidig fortsette å utvikle Madserud Gård for leietakere med tilknytning til eiendomsbransjen.

– Eiendomstransaksjoner skjer nærmest daglig i vår bransje, men innimellom skjer det salg som får oss til å stoppe litt opp, fordi det er noe helt spesielt med eiendommen som selges. Madserud Gård er en slik eiendom. For oss i Selvaag Eiendom har Madserud vært mer enn en eiendom. Madserud Gård er i seg selv en perle med en helt unik beliggenhet, arkitektur, historie og over 11 mål parkanlegg, sier administrerende direktør Cecilie Martinsen i en pressemelding fra Selvaag Eiendom.

Hun legger til at det i tråd med fremtidige satsinger og planer er tidspunktet for salg riktig.

Nytt hovedkontor

– Vi er glade for at Selvaag Eiendom valgte å selge til oss, og for at ORO får muligheten til å være med på den videre reisen til fantastiske Madserud Gård. Det er ikke ofte slike eiendommer kommer for salg, her bød det seg en unik mulighet etter over 50 år i Selvaags eie, sier Anders Aasand i Oro

Han legger til at Oro liker eiendommer og områder de kan påvirke, skape og utvikle.

– Som eiendomsselskap er det også hyggelig å bo i eget hus med sjel, her får vi mer enn nok plass og dermed mulighet til å videreutvikle et eiendomshus som også kan romme både investorer og andre gode samarbeidspartnere i bransjen. Vi har stor tro på denne miksen samtidig som vi håper at mange av dagens leietakere på eiendommen vil være med videre, sier Aasand.

Viderefører kontorfellesskapet

Selvaag Eiendom etablerte bransjens første rendyrkede proptech hub på Madserud Gård for over tre år siden.

Målet var å skape et miljø for selskaper som ønsket å bidra med nytenking innen proptech, og dermed også være en inkubator for utvikling av eiendomsbransjen.

– I tillegg til å bli kjent med en lang rekke spennende nye selskaper, har vi også tilegnet oss verdifull erfaring og kunnskap med fleksible arbeidsmiljøer, arealer, avtaler og selskapers ulike behov for skalering. I dag er fleksibilitet kanskje et av de mest omtalte temaene i bransjen. Vi har driftet et konsept med oppimot hundre medlemmer, og samtidig forvaltet en historisk eiendom med Selvaag-standard. Det har bidratt til at Madserud Gård er blitt en attraktiv eiendom, sier Martinsen.  

Hun synes det er ekstra hyggelig at Oro ønsker å videreføre kontorfellesskapet under sin regi og sitt format.

– Det betyr at dette unike miljøet kan få leve og utvikle seg videre med ny eier. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også