EiendomsWatch

Tror økte bompenger kan gi løft for Lysaker i kontormarkedet

Betydelig økning i bompengene, kombinert med etableringen av Fornebubanen, kan gi Lysaker et løft i kontormarkedet, mener Hans Petter Skogstad i Cushman & Wakefield Realkapital.

USIKRE TIDER: Analysesjef Hans Petter Skogstad i Cushman & Wakefield Realkapital mener eiendomsmarkedet går gjennom usikre tider der en sterk norsk økonomi utfordres av internasjonal uro og høy inflasjon. | Foto: Cushman & Wakefield Realkapital

Kontorledigheten på Lysaker utenfor Oslo krøp tidligere i vinter opp fra tre til fire prosent. Området har de siste årene blitt pekt på som en mulig taper i kampen om leietagerne, men den politiske enigheten rundt den såkalte Oslopakke 3 kan slå heldig ut for Lysaker. Det mener i hvert fall analysesjef Hans Petter Skogstad i Cushman & Wakefield Realkapital (CWR).

– Vi ser at prisene går opp, ledigheten er lav og det er ikke så mye nytt rett rundt hjørnet. Enigheten rundt Oslopakke 3 kan gi dobbeltgevinst for Lysaker som destinasjon. På den ene siden varsles det nå en kraftig økning i bompengene. På den andre siden ser det nå ut som Fornebubanen – med sin stasjon på Lysaker – er sikret realisering, sier Skogstad til EiendomsWatch.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch