Alfred Ydstebø frykter at prosjekter kan bli stoppet

Kostnadsøkninger kan føre til at Base Property stopper prosjekter. – Det kan komme hindre utover høsten, sier Alfred Ydstebø.
ØKT BEKYMRING: Alfred Ydstebø i Base Property mener det har vært ekkel utvikling i kostnader de seneste månedene. | Foto: Base Property
ØKT BEKYMRING: Alfred Ydstebø i Base Property mener det har vært ekkel utvikling i kostnader de seneste månedene. | Foto: Base Property

Alfred Ydstebø-kontrollerte Base Property har flere store eiendomsprosjekter på gang i Stavanger og Sandnes. Kommende prosjekter kan bli stoppet:

– Jeg er ikke bekymret for det vi holder på med nå, men for det som kommer fremover er vi bekymret for kostnadsøkningene. Foreløpig har vi ikke stoppet prosjekter, men jeg frykter at det kommer til å skje, sier Ydstebø til Finansavisen.

Han sier det har vært en ekkel utvikling de seneste månedene.

– Vi må nok stoppe prosjekter etter hvert selv om Stavanger har vært bra, og særlig nybolig. Så langt har vi klart å ta det igjen i prisene, men jeg er ikke sikker på at det går over tid. Det kan komme hindre utover høsten, sier eiendomsutvikleren til avisen.

Les også:

Alfred Ydstebøs nye høyhus K8 vil sette prisrekorder i Stavanger

Base Property har 125.000 kvadratmeter næringseiendom under utvikling - jakter flere muligheter

Alfred Ydstebøs Base Bolig med partnere skal bygge 2200 boliger

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også