EiendomsWatch

Her kommer den sterkeste leieprisveksten

Analysesjef i Malling & Co, Haakon Ødegaard, ser at sentrums-trenden fra andre europeiske byer også gjør seg gjeldende i Oslo.

PRISVEKST: Analysesjef Haakon Ødegaard ser solid prisvekst for sentrum og sentrumsnære kontorer de neste fire kvartalene. Etterspørselen i randsonen er derimot ikke like sterk. | Foto: Teodor Tomter, Malling & Co

– Med en tilbuds- og etterspørselsbalanse som i utgangspunktet er stram venter vi leieprisene ganske mye opp. Mest vekst spår vi de neste fire kvartalene. 15 prosent i Oslo sentrum som vi opplever som det området som er mest etterspurt om dagen. Og så vil veksten avta etter hvert som sysselsettingsveksten også avtar, sier Haakon Ødegaard i Malling & Co til EiendomsWatch.

Selv om sysselsettingsveksten nå er sterkest i sektorer som ikke er tradisjonelle kontorleietakere venter eiendomshuset at etterspørselen etter kontorareal vil holde seg sterk gjennom 2022 og inn i 2023.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

KMC Properties kjøper eiendom for 2 milliarder

KMC Properties varsler kjøp av opp til 24 eiendommer og en tomt i Norge, Sverige, Tyskland, Belgia, Polen, Finland og Danmark fra industriselskapet Bewi. Selskapet. – Dette er en transaksjon som endrer KMC Properties, sier administrerende direktør Liv Malvik.

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch