Selger næringsbygg med 14 mål tomt på Kjeller

Kjeller Bil sonderer mulighetene for salg av et 5400 kvadratmeter stort næringsbygg på Kjeller i Lillestrøm. 
TIL SALGS: Kjeller Bil selger denne eiendommen men butikker, kontorer, leiligheter og hybler på Kjeller i Lillestrøm. | Foto: Finn.no
TIL SALGS: Kjeller Bil selger denne eiendommen men butikker, kontorer, leiligheter og hybler på Kjeller i Lillestrøm. | Foto: Finn.no

Finn-annonsen opplyser ikke om noen prisantydning på den 5400 kvadratmeter store kontor- og handelseiendommen som ligger på en tomt på 14.105 kvadratmeter på Kjeller ved Lillestrøm.

Salgsannonsen opplyser at lokalene er leid ut til Wurth, Tools Univern, Kontor Renhold, Bilxtra, Kiwi, Pizzabakeren, Gnisten Peis og Murservice, Design House, Fest og Ballong, Vitus Apotek Kjeller. I tillegg er det 3 leiligheter og 7 hybler samt diverse kontorer i bygget.

Selgeren er Kjeller Bil som drives av Johnny Nielsen.

– Det har med alder å gjøre, rett og slett, og vi har begynt å innse at det kommer en dag da vi ikke kan fortsette, sier Johnny Nielsen til Romerikes Blad.

Nielsen startet opp på Kjeller i 1987, og har siden det samlet hele eiendommen.

– Jeg har kjøpt ut de andre eierne etter hvert, men nå er det greit å sondere terrenget og vurdere et eventuelt salg for min del også. Jeg synes fortsatt det er deilig å gå på jobb og har ingen problemer med det, men det det er greit å se om noen vil overta til den dagen jeg ikke kan fortsette lenger, sier Nielsen som overfor avisen ikke vil si annet enn at man «må ha en kraftig lommebok» for å være aktuell kjøper.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også