Selvaag Eiendom styrker sikkerheten - inngår avtale med nytt selskap

Unloc har signert avtale med Selvaag Eiendom. En avtale som skal øke sikkerheten på samtlige bygg, og eliminere nøkler og brikker på avveie. 
AVTALE: Direktør for Kommersiell Eiendomsdrift, Bjørn Bratt Aanesen (t.v.), sammen med gründer og direktør i Unloc, Kris Riise. | Foto: Arild Andersen / Unloc
AVTALE: Direktør for Kommersiell Eiendomsdrift, Bjørn Bratt Aanesen (t.v.), sammen med gründer og direktør i Unloc, Kris Riise. | Foto: Arild Andersen / Unloc

Avtalen mellom selskapene innebærer at det blir enklere for leietakere å administrere tilgangsnivå for ansatte og andre brukere eller leverandører av lokalene. 

Null nøkler

De nye adgangsløsningene vil eliminere fysiske nøkler og hindre at nøkkelbrikker havner på avveie, og derfor øke sikkerheten på Selvaag Eiendoms bygninger, skriver Selvaag Eiendom i en pressemelding. 

– Avtalen bidrar til en kostnadseffektiv drift på alle våre eiendommer, samtidig som den styrker sikkerheten og kontrollen for leietaker med absolutt ingen nøkler på avveie, sier direktør for Kommersiell Eiendomsdrift, Bjørn Bratt Aanesen.

For Unloc betyr avtalen med Selvaag Eiendom at de øker sin strategiske satsing på norske næringsbygg. 

– Vårt mål er å bli kvitt nøkler. Også de som er på avveie. Det skal være enkelt og sikkert å åpne dører for leietakere, ansatte, tjenesteleverandører, osv. Like enkelt og sikkert som å betale med Vipps, sier gründer og administrerende direktør i Unloc, Kris Riise.

Ved utgangen av 2023 skal Selvaag Eiendom ha digitalisert adgangen til hele sin portefølje, sier de i pressemeldingen.

Største næringskontrakt

Finn Magnus Holden er Unlocs sjef i Norge. Han sier til EiendomsWatch at kontrakten med Selvaag er selskapets største innen næringssegmentet. 

– Vi har allerede kontrakter med de store boligubyggelagene Obos, USBL, og boligbyggelagene i Bergen og Trondheim. Nå satser vi også på næring i Norge, sier Holden. 

På spørsmål om kontraktens størrelse i kroner og øre, og hvor stor betydning den vil ha for Unlocs omsetning, sier Holden at det er konfidensielt. 

– Av strategiske grunner kan vi ikke gå ut med disse tallene.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo