Bygger 39.000 kvadratmeter for DSV Solutions

Bulk Industrial Real Estate skal nok en gang bygge for DSV Solutions i Vestby.
NYTT ANLEGG i VESTBY: Bulk Industrial Real Estate bygger for DSV Solutions | Foto: Bulk Industrial Real Estate
NYTT ANLEGG i VESTBY: Bulk Industrial Real Estate bygger for DSV Solutions | Foto: Bulk Industrial Real Estate

DSV har signert kontrakt med Bulk Industrial Real Estate for et bygg på 39.000 kvadratmeter i Vestby. Det skjer ett år etter at DSV Road og DSV Solutions flyttet inn i Bulk Park Vestby.

Den nye lokasjonen består av 32.000 kvadratmeter lager, 6.000 kvadratmeter mesanin og 600 kvadratmeter kontor- og personalfasiliteter.

Det nye bygget skal både miljøsertifiseres i henhold til BREEAM-NOR og ha solceller på taket for å forsyne anlegget med egen grønn fornybar strøm.

– DSV Solutions har fokus på teknologi og bærekraft. Dette går hånd i hånd med Bulks arbeid for å skape morgendagens logistikkanlegg. Vi gleder oss til et flott samarbeid med DSV, sier Dag Klem fra Bulk Industrial Real Estate i en pressemelding.

– Lokasjonen var helt avgjørende for oss. Ved å plassere oss strategisk i henhold til hovedinnfartsårer og med nærhet til Oslo for globale leveranser, kan vi effektivisere hele forsyningskjeden. Det at Bulk har et tydelig miljøfokus samsvarer også med vår egen bærekraftstrategi, forteller administrerende direktør Ulf Erik Krüger Solheim i DSV Solutions.

» Bulk Industrial Real Estate tror det sterke markedet vil holde seg

 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også