Aspelin Ramm: Én million arbeidstimer, null skadefravær

Aspelin Ramm er veldig godt fornøyd med skadestatistikken for 2021, som viser tallet 0.
INGEN SKADER: Det ble ikke registrert skader i forbindelse med Aspelin Ramms arbeider i 2021. | Foto: Lars Petter Pettersen
INGEN SKADER: Det ble ikke registrert skader i forbindelse med Aspelin Ramms arbeider i 2021. | Foto: Lars Petter Pettersen

Med nær én million (993.212) arbeidstimer på Aspelin Ramms byggeplasser i 2021, var samtlige uten skadefravær. Selskapet mener det viser at fokuset på sikkerhet, helse og arbeidsmiljø (SHA) gir resultater:

– Entreprenører, prosjektledere, byggeledere, SHA-koordinatorer og alle andres innsats ute på byggeplass er viktigste årsak til denne gode trenden. Vi legger stor vekt på SHA når vi velger samarbeidspartnere, sier Trond Erik Sveen, prosjektdirektør i Aspelin Ramm, i en pressemelding.

Fokus på sikkerhet i mange år

Selskapet opplyser at de har hatt gode tall over flere år.

– Vi har hatt fokus på sikkerhet i våre prosjekter i mange år, men ønsker å synliggjøre årets tall, da vi har hatt spesielt stor aktivitet i Aspelin Ramm i 2021, sier Sveen til EiendomsWatch.

Aspelin Ramm skriver i meldingen at de jobber målrettet med SHA gjennom tydelige krav til leverandører, opplæring av egne ansatte og løpende engasjement underveis i byggeprosjektene.

Risikoforhold vurderes, analyseres og dokumenteres i en egen SHA-plan i forkant av hvert prosjekt, og entreprenørens SHA-arbeid følges aktivt opp i byggeperioden.

Gir honnør til samarbeidspartnerne

– Ser vi noe ute på byggeplass eller i rapporteringen som gir grunn til bekymring ber vi om tiltak, forsikrer Sveen.

Han gir honnør til samarbeidspartnerne som har jobbet godt med det daglige SHA-arbeidet ute på byggeplassene.

I tillegg rapporterer Veidekke om 1000 dager uten skadefravær på selskapets største byggeprosjekt, VIA i Vika.

 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også