Nrep og Midgard Partners kjøper kombi-eiendom i Oslo

En kombinasjonseiendom på Kalbakken i Oslo har skiftet eier. – Denne investeringen passer godt inn i porteføljen vi har startet å bygge, sier Nreps Stian Juul Bøe Sørensen.
PÅ KJØPER'N: Stian Juul Bøe Sørensen leder Nreps investeringsteam i Norge. | Foto: NREP
PÅ KJØPER'N: Stian Juul Bøe Sørensen leder Nreps investeringsteam i Norge. | Foto: NREP

Nrep og Midgard Partners har kjøpt kombinasjonseiendommen Stanseveien 2 på Kalbakken i Oslo. Ifølge en pressemelding har eiendommen et areal på rundt 4400 kvadratmeter, og er fullt utleid til flere forskjellige leietakere. De årlige leieinntektene er i overkant av fem millioner kroner. 

Selger er Vinderen Holding. 

Stian Juul Bøe Sørensen leder Nreps investeringsteam i Norge, og forteller at planen er langsiktig eierskap av eiendommen.

– Vi har stor tro på kombinasjons- og industrieiendommer og mener det er et attraktivt segment å eksponere seg mot, særlig på gode og sentrale lokasjoner i Oslo-området. Denne investeringen passer derfor godt inn i porteføljen vi har startet å bygge, sier Sørensen i meldingen. 

Nrep forvalter enorme beløp og lanserte nylig fondet NSF V på over 40 milliarder kroner som skal investeres i nord-europeisk eiendom. Enkeltinvesteringene til Nrep er ofte store, men det kan også gjøres mindre investeringer.

– Innenfor kombinasjons- og industrieiendommer er snittstørrelsen på eiendommene mindre, og da gjør vi gjerne kjøpene sammen med partnere. Midgard Partners har det operasjonelle ansvaret i prosjektet, og vi kommer til å gjøre flere investeringer i partnerskap med dem fremover, sier Sørensen. 

Malling & Co har vært megler i transaksjonen. Kjøpers rådgivere har vært Schjødt på juridisk og BER på teknisk rådgivning. 

SOLGT: Nrep har sikret seg dette bygget. | Foto: Nrep
SOLGT: Nrep har sikret seg dette bygget. | Foto: Nrep

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

HAR GÅTT BORT: Advokat Pål Martin Sand. | Foto: Dæhlin Sand Advokatfirma

Pål Martin Sand er død