EiendomsWatch

Nordr solgte boliger for 1,5 milliarder kroner

I løpet av tredje kvartal solgte Nordr boliger for 1,5 milliarder kroner, flest i Sverige. –Den underliggende etterspørselen er sterk i alle våre geografier, sier fungerende toppsjef Pål Aglen.

FORNØYD TOPPSJEF: ål Aglen, fungerende administrerende direktør i Nordr, rapporterer om 295 soligte boliger i tredje kvartal. | Foto: Nordr

Nordr solgte boliger for 1,5 milliarder kroner brutto (1,1 netto) i løpet av tredje kvartal 2021.

Så langt i år har selskapet solgt boliger for 5,4 milliarder kroner brutto (4,3 netto).

Nordr solgte 295 boliger (214 netto) i løpet av tredje kvartal, hvorav 174 i Sverige og 121 i Norge.

– Vi fortsetter å levere attraktive boliger som blir svært godt mottatt av markedet. Vi arbeider aktivt med å tilpasse våre prosjekter til kundenes behov og på å gjøre det enkelt å kjøpe av oss, sier konstituert konsernsjef Pål Aglen, i en pressemelding.

Nordr utvikler boliger i de syv største byene i Skandinavia; Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger i Norge og Stockholm, Göteborg og Malmö i Sverige. I alle byer er det fortsatt stor etterspørsel etter nye boliger.

–Den underliggende etterspørselen etter boliger er sterk i alle de store byene der vi er til stede. Vi ser at prisstigningen vi har sett det siste året, spesielt i Stockholm, har roet seg, men at prisene har stabilisert seg på et høyere nivå. Vi ser et godt prisbilde i alle våre markeder og nærmer oss nå sluttsolgt i flere prosjekter som vi har salgsstartet tidligere i år, sier Pål Aglen.

Antall boliger i produksjon utgjør 2717 mot 2405 i tilsvarende kvartal 2020. Nordrs andel er 2295 boliger. Totalt ble 229 boliger startet i løpet av tredje kvartal 2021. Salgsgraden for boliger i produksjon var 87 prosent.

 

Mer fra EiendomsWatch

Flere tilbake på hjemmekontor

Høsten ser ut til å trekke flere tilbake til hjemmekontor. Fra juni er andelen som svarer at de primært jobber fra hjemmekontor doblet.

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch