Nordr solgte boliger for 1,5 milliarder kroner

I løpet av tredje kvartal solgte Nordr boliger for 1,5 milliarder kroner, flest i Sverige. –Den underliggende etterspørselen er sterk i alle våre geografier, sier fungerende toppsjef Pål Aglen.
FORNØYD TOPPSJEF: ål Aglen, fungerende administrerende direktør i Nordr, rapporterer om 295 soligte boliger i tredje kvartal. | Foto: Nordr
FORNØYD TOPPSJEF: ål Aglen, fungerende administrerende direktør i Nordr, rapporterer om 295 soligte boliger i tredje kvartal. | Foto: Nordr

Nordr solgte boliger for 1,5 milliarder kroner brutto (1,1 netto) i løpet av tredje kvartal 2021.

Så langt i år har selskapet solgt boliger for 5,4 milliarder kroner brutto (4,3 netto).

Nordr solgte 295 boliger (214 netto) i løpet av tredje kvartal, hvorav 174 i Sverige og 121 i Norge.

– Vi fortsetter å levere attraktive boliger som blir svært godt mottatt av markedet. Vi arbeider aktivt med å tilpasse våre prosjekter til kundenes behov og på å gjøre det enkelt å kjøpe av oss, sier konstituert konsernsjef Pål Aglen, i en pressemelding.

Nordr utvikler boliger i de syv største byene i Skandinavia; Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger i Norge og Stockholm, Göteborg og Malmö i Sverige. I alle byer er det fortsatt stor etterspørsel etter nye boliger.

–Den underliggende etterspørselen etter boliger er sterk i alle de store byene der vi er til stede. Vi ser at prisstigningen vi har sett det siste året, spesielt i Stockholm, har roet seg, men at prisene har stabilisert seg på et høyere nivå. Vi ser et godt prisbilde i alle våre markeder og nærmer oss nå sluttsolgt i flere prosjekter som vi har salgsstartet tidligere i år, sier Pål Aglen.

Antall boliger i produksjon utgjør 2717 mot 2405 i tilsvarende kvartal 2020. Nordrs andel er 2295 boliger. Totalt ble 229 boliger startet i løpet av tredje kvartal 2021. Salgsgraden for boliger i produksjon var 87 prosent.

 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også