EiendomsWatch

JMs norgessjef rykker opp til konsernledelsen

Fra nyttår blir toppleder Hilde Vatne i JM Norge en del av ledelsen på konsernnivå hos den nordiske boligutvikleren.

OPPADGÅENDE: Hilde Vatne har klatret til topps i JM Norge, og om en drøy uke tar hun steget opp i konsernledelsen til den nordiske boligutvikleren. | Foto: JM

Ifølge en melding fra JM går både Hilde Vatne – administrerende direktør for JM Norge, og Markus Heino, administrerende direktør for JM Suomi Oy – fra og med 1. januar 2022 inn i JMs konsernledelse.

«Hilde Vatne har med stor suksess bidratt til JM Norges positive utvikling siden 2011, og tiltrådte i 2021 stillingen som administrerende direktør for JM Norge», skriver konsernet i meldingen.

Markus Heino har siden 2013 vært administrerende direktør for JM Suomi Oy.

– Med Hilde og Markus i konsernledelsen styrker vi samordningen av virksomhetene i JMs markeder og vår kapasitet til å utvikle boliger til fornøyde kunder, sier konsernsjef Johan Skoglund i JM via pressemeldingen.

Susanne Persson forlater i forbindelse med dette stillingen som konstituert forretningsenhetsjef for JM Norge og JM Finland og går tilbake til sin ordinære rolle som forretningsenhetssjef for JM Bostad Riks og styreleder i JM Norge.

– Jeg vil samtidig takke Susanne for at hun i en periode tok på seg rollen som konstituert forretningsenhetsjef for JM Norge og JM Finland ved siden av sin ordinære stilling, sier Skoglund.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch