JMs norgessjef rykker opp til konsernledelsen

Fra nyttår blir toppleder Hilde Vatne i JM Norge en del av ledelsen på konsernnivå hos den nordiske boligutvikleren.
OPPADGÅENDE: Hilde Vatne har klatret til topps i JM Norge, og om en drøy uke tar hun steget opp i konsernledelsen til den nordiske boligutvikleren. | Foto: JM
OPPADGÅENDE: Hilde Vatne har klatret til topps i JM Norge, og om en drøy uke tar hun steget opp i konsernledelsen til den nordiske boligutvikleren. | Foto: JM

Ifølge en melding fra JM går både Hilde Vatne – administrerende direktør for JM Norge, og Markus Heino, administrerende direktør for JM Suomi Oy – fra og med 1. januar 2022 inn i JMs konsernledelse.

«Hilde Vatne har med stor suksess bidratt til JM Norges positive utvikling siden 2011, og tiltrådte i 2021 stillingen som administrerende direktør for JM Norge», skriver konsernet i meldingen.

Markus Heino har siden 2013 vært administrerende direktør for JM Suomi Oy.

– Med Hilde og Markus i konsernledelsen styrker vi samordningen av virksomhetene i JMs markeder og vår kapasitet til å utvikle boliger til fornøyde kunder, sier konsernsjef Johan Skoglund i JM via pressemeldingen.

Susanne Persson forlater i forbindelse med dette stillingen som konstituert forretningsenhetsjef for JM Norge og JM Finland og går tilbake til sin ordinære rolle som forretningsenhetssjef for JM Bostad Riks og styreleder i JM Norge.

– Jeg vil samtidig takke Susanne for at hun i en periode tok på seg rollen som konstituert forretningsenhetsjef for JM Norge og JM Finland ved siden av sin ordinære stilling, sier Skoglund.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo