EiendomsWatch

JMs norgessjef rykker opp til konsernledelsen

Fra nyttår blir toppleder Hilde Vatne i JM Norge en del av ledelsen på konsernnivå hos den nordiske boligutvikleren.

OPPADGÅENDE: Hilde Vatne har klatret til topps i JM Norge, og om en drøy uke tar hun steget opp i konsernledelsen til den nordiske boligutvikleren. | Foto: JM

Ifølge en melding fra JM går både Hilde Vatne – administrerende direktør for JM Norge, og Markus Heino, administrerende direktør for JM Suomi Oy – fra og med 1. januar 2022 inn i JMs konsernledelse.

«Hilde Vatne har med stor suksess bidratt til JM Norges positive utvikling siden 2011, og tiltrådte i 2021 stillingen som administrerende direktør for JM Norge», skriver konsernet i meldingen.

Markus Heino har siden 2013 vært administrerende direktør for JM Suomi Oy.

– Med Hilde og Markus i konsernledelsen styrker vi samordningen av virksomhetene i JMs markeder og vår kapasitet til å utvikle boliger til fornøyde kunder, sier konsernsjef Johan Skoglund i JM via pressemeldingen.

Susanne Persson forlater i forbindelse med dette stillingen som konstituert forretningsenhetsjef for JM Norge og JM Finland og går tilbake til sin ordinære rolle som forretningsenhetssjef for JM Bostad Riks og styreleder i JM Norge.

– Jeg vil samtidig takke Susanne for at hun i en periode tok på seg rollen som konstituert forretningsenhetsjef for JM Norge og JM Finland ved siden av sin ordinære stilling, sier Skoglund.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch