Nordr har signert med utbygger på Mølleneset og Nye Straume Sjøfront

Consto Bergen har fått kontrakt på to av Nordrs byggeprosjekter i Bergensregionen.
KLAR TIL Å BYGGE: Daglig leder i Consto Bergen, Arve Sande, og prosjektdirektør i Nordr Bergen, Lars Rune Folkedal | Foto: Consto/Nordr
KLAR TIL Å BYGGE: Daglig leder i Consto Bergen, Arve Sande, og prosjektdirektør i Nordr Bergen, Lars Rune Folkedal | Foto: Consto/Nordr

I høst, kort før politisk behandling av boligtomtene på Mølleneset, der Nordr har planer om å bygge ut kunne administrerende direktør i Nordr, Pål Aglen, fortelle at han aldri har opplevd maken til interesse for et boligprosjekt.

Allerede før prosjektet var ferdig regulert har over 2.000 personer meldt sin interesse for de nye boligene på Mølleneset.

Nå er det straks byggestart, og Consto Bergen opplyser i en pressemelding har inngått avtale med Nordr Bergen om byggingen av de 67 nye leilighetene som vil bli fordelt på tre bygg.

Mølleneset ligger helt i sjøkanten til Store Lungegårdsvann, sentralt i Bergen og med gåavstand til sentrum og bybanen. Leilighetene er fra 35 til 140 kvadratmeter store. Prosjektet omfatter i tillegg opparbeidelse av utomhusanlegg.

Consto Bergen opplyser i den samme meldingen at de også skal bygge Nye Straume Sjøfront bygg 4 og 5 i Øygarden kommune utenfor Bergen. Også dette boligprosjektet ligger tett på sjøen, og med nærhet til andre aktiviteter og servicetilbud.

De to byggene i Nye Straume Sjøfront inneholder 29 leiligheter og et mindre næringsareal i plan 1. Det skal også opparbeides utomhusanlegg, samt kaifronter mot sjø.

Begge prosjektene har oppstart i løpet av våren/sommeren 2022.

Samlet kontraktsverdi er ca. 260 millioner kroner ekskl. mva.

– Vi er svært tilfreds med å ha fått landet begge disse prosjektene, og ser frem til et godt samarbeid med Nordr i Bergen, sier daglig leder i Consto Bergen, Arve Sande.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også