EiendomsWatch

Selvaag Bolig ba om oppstartsmøte for storprosjekt ved Bjerke travbane i fjor sommer – har ennå ikke fått svar

Det var i juni i fjor Selvaag Bolig bestilte et oppstartsmøte for prosjektet som kan gi 550 boliger like ved Bjerke travbane i Oslo. Ni måneder senere venter selskapet fortsatt på svar og tildeling av saksbehandler.

VENTER PÅ SVAR: En illustrasjon fra planprogrammet for Bjerke viser hvordan boligprosjektet kan ta form, men fremdriften går sakte. Selvaag Bolig-sjef Sverre Molvik våget ikke love noen salgsstart før 2024 da han la frem resultatene for fjerde kvartal. | Foto: Rodeo arkitekter, Dronninga landskap og Selvaag Bolig

Selvaag Bolig har sammen med Det Norske Travselskap store planer for utnyttelse av eiendommen rundt Bjerke Travbane i Oslo. I et forslag til detaljregulering for Bjerke Nord skisserer Selvaag et prosjekt som kan gi 550 boliger pluss 35.000 kvadratmeter med næringsareal. På sikt ønsker selskapet å bygge minst 1500 boliger i området.

Tidlig i juni i fjor bestilte Dark arkitekter, på vegne av Selvaag, et oppstartsmøte for prosjektet. Saken ble automatisk sendt videre til et utvalg kommunale instanser, og gjennom sommeren og høsten kom den ene etaten etter den andre med sine uttalelser om planene, men så stoppet fremdriften.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch