Nordr solgte boliger for 2,1 milliarder første kvartal

Nordr solgte boliger for 2,1 milliarder kroner, herav 1,4 milliarder netto, i løpet av første kvartal 2022.
BOLIGER: Nordr, her ved konstituert konsernsjef Pål Aglen, har totalt 16.500 leiligheter under utvikling i Norge og Sverige. | Foto: Nordr
BOLIGER: Nordr, her ved konstituert konsernsjef Pål Aglen, har totalt 16.500 leiligheter under utvikling i Norge og Sverige. | Foto: Nordr

Den norske virksomheten sto for 1460 millioner kroner, herav 980 millioner netto, og den svenske for 610 millioner, herav 410 millioner netto.

– Vi ser tillbake på en meget god inledning på boligsalgsåret, med en sterk etterspørsel og det til høye prisnivåer, tross et urolig verdensbilde. Vi tilbyr prosjekter med en kvalitet og beliggenhet som kundene etterspør, og har sterkt fokus på det å gjøre det enkelt å kjøpe en nybolig fra Nordr. Vår posision som langsiktig og pålitelig aktør med store projekter i de store byene, gjør også sitt til at Nordr blir et tryggere valg for boligkjøperne, sier konstituert konsernsjef i Nordr, Pål Aglen, i en pressemelding fra selskapet.

Nordr utvikler boliger i syv av de største byene i Skandinavia – Oslo, Trondheim, Bergen og Stavanger i Norge, og Stockholm, Göteborg og Malmö i Sverige.

– Vi ser fortsatt stigende priser og sterk etterspørsel i Norge, særlig i Oslo, Trondheim og Bergen. I Norge har vi store, klargjorte prosjekter og flere suksessfulle salgsstarter av nye projekt i dette kvartalet. I Sverige ligger salgsstarter av nye prosjekter nå utover våren og vi opplever sterk interesse for våre kommende prosjekter. Det, i kombinasjon med et bra tilsig av reservationer og nye interessenter, gjør at vi regner med sterkt salgsresultat også i andre kvartal, sier Pål Aglen.

Antallet boliger i produksjon er nå 2 988 boliger mot 2 619 i første kvartal 2021. Nordrs andel er 2 471 boliger. Nordr igangsatte bygging av 53 (27) boliger i første kvartal 2022. Salgsgraden for boliger i produksjon er 91 prosent.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også