EiendomsWatch

Norsk Eiendom heier på regjeringens Ukraina-tiltak: – Kan fremskynde realiseringen av mange private reguleringer

Regjeringens forslag for å skaffe flere boliger til flyktninger kan få opp takten i boligbyggingen over hele landet. – Det er jo stort sett private som bygger boliger i Norge, så fra bransjens side er dette veldig positivt, sier Tone Tellevik Dahl til EiendomsWatch.

BER OM BOLIGLØFT: Boligtilbudet i Norge må økes for å møte behovet for bosetting, ifølge både regjeringen og eiendomsbransjen. Tone Tellevik Dahl i Norsk Eiendom mener det foreslåtte milliardtilskuddet kan gjøre kommunene i stand til å øke sin egen boligportefølje gjennom å kjøpe ledige boliger på markedet. | Foto: Sturlason/Norsk Eiendom

Denne uken behandler Stortinget regjeringens forslag til løsninger for å skaffe flere boliger til ukrainske flyktninger. Ett av tiltakene er å øke tilskuddet til utleieboliger med èn milliard kroner for å støtte kommunene med bosettingen.

– Det er bra at de legger store summer på bordet så kommunene kan øke sin egen boligportefølje som de kan bruke til dette formålet, sier administrerende direktør Tone Tellevik Dahl i Norsk Eiendom til EiendomsWatch.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch